- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Válaszolok magamnak

2 gb-ig bővíthető(1 slot), ssd cserélhető
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok.
Első generációs eee pc-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni(eee pc 701-es széria)
Kiváncsi vagyok, sajnos nincs nálam megfelelő méretű csavarhúzó, ezért képtelen vagyok szétkapni azt. Hány memória slot van ezekben? 1 db?
Azt olvastam, hogy 2 gb-ig bővíthető, lehet élnék a lehetőséggel.... Valós ez az információ?
Másik kérdésem: SSD cserélésére van lehetőség? Van itthon elfekvőben egy, lehet beleraknám.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
-
Studiossrác
aktív tag
Még 1 kérdés: tudom "szentségtörés" ezen a fórumon ezt kérdezni, de szerintetek ez jobb mint az amilo mini? Csakmert abba ugy 60 gigás a vinyó....kb 3 órás az üzemideje(aki esetleg nem olvasna vissza 9-es szériába gondolkozok)
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszönöm a segítséged
.
Repült is az apróhirdetőknek pár privát üzenet -
Studiossrác
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Oh, az nagyszerű
.
Minden bizonnyal beszerzek egyet! Főiskolán sokszor fordulok meg laborokba ahova újjat nem szívessen vinnék be...mennyire amortizálódnak ezek le? Ha nagyon akkor nyílván újjat veszek(jó persze tulajdonostól is függ), de van esetleg valamilyen olyan hibája amire használt készülék vásárlásakor érdemes figyelni? -
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Netezésre főleg, esetleg 1-2 film megnézésére milyen gépet ajánlotok? Kijelző olyan 8-9 coll legyen, akkuideje min 3 óra(de 4-5 óra jobban tetszene). Olyanokat, hogy divx tökéletesen kezel? Vinyó, memória...olyan 10-20 giga között tetszene nekem.
Első körben ennyi kérdésem van, aztán ha tetszik a dolog még lehet, hogy kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.