Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Még 2 hétig nincs sulim, lehet ezen idő egy részét arra szánom, hogy kipróbálok mindent, és majd mielőtt élesben használnám, egy teljesen új rendszert teszek majd fel, azokkal a programokkal, meg driverekkel amik beválltak. Majd jelentkezem a tapasztalatokkal, de még semmi nem biztos.
(neked milyen oprendszered van? én win7-et tesztelgetem, de lehet maradok majd a jó öreg xp-nél) -
Spilerke
csendes tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Szia!
Nem tudom mi van ezekkel az akkukkal, nekem meg másfél hét alatt lett 4,4%. Úgy vagyok vele, hogyha 10% felé nő, akkor legariztatom... Az utolsó 3 feltöltés alkalmával nem változott ez az érték...
A gyári adatnak köze sincs a valósághoz, ha csak dost futtatnék rajta akkor se bírna ennyit. Kb. 6 óra intenzív használatot bír nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest