- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
A problémás EEE 701 4G gépemre (mint irtam a belső SSD-t csak némi "melegités" után látja) találtam eg elég jól összerakott minimál linux disztrót. Puppeee néven fut és amint a nevéből is látszik a Puppy linux EEE PC-re összerakott verziójáról van szó. Tudom ajánlani linuxhoz kevésbé értő EEE sorstársaknak, mivel elég egyszerű és gyönyörűen fut SD kártyáról. Viszont ahhoz képest, hogy bőven 1 giga alatt van a mérete minden alapvető dolgot tud.
más
Neten kulkászva rengeteg használhatónak tűnő tuningleirás találtam. Az egésznek az alfája és omegája az, hogy az alaplapon van még szabad USB lehetőség. Legtöbben bluetoothot tesznek bele, vagy meghajtót (kibeleznek egy alkalmas usb bluetooth vagy pendrive egységet és a panelt -ami már elég kicsi- kis forrasztási munka árán "besuvasztják" valami kis szabad helyre). A legelvetemültebb figura egyből egy USB HUB-ot tett bele és erre fűzött fel egy plusz kártyaolvasót, bluetooth-ot, USB GPS-t (antennát a kijelző keretjébe tette), flash meghajtót (herélt pendrive), fm transmittert. Mellé még felélesztette a modemet is (van benne, csak nincs kiépitve) moddolta a wifit és a tetejébe még érintőképernyőt is csinált. Na ez a megszállottság. Mellékelem a linket, érdemes megnézni, szépen képekkel illusztrálva le is irja az egészet:
http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest