- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
A problémás EEE 701 4G gépemre (mint irtam a belső SSD-t csak némi "melegités" után látja) találtam eg elég jól összerakott minimál linux disztrót. Puppeee néven fut és amint a nevéből is látszik a Puppy linux EEE PC-re összerakott verziójáról van szó. Tudom ajánlani linuxhoz kevésbé értő EEE sorstársaknak, mivel elég egyszerű és gyönyörűen fut SD kártyáról. Viszont ahhoz képest, hogy bőven 1 giga alatt van a mérete minden alapvető dolgot tud.
más
Neten kulkászva rengeteg használhatónak tűnő tuningleirás találtam. Az egésznek az alfája és omegája az, hogy az alaplapon van még szabad USB lehetőség. Legtöbben bluetoothot tesznek bele, vagy meghajtót (kibeleznek egy alkalmas usb bluetooth vagy pendrive egységet és a panelt -ami már elég kicsi- kis forrasztási munka árán "besuvasztják" valami kis szabad helyre). A legelvetemültebb figura egyből egy USB HUB-ot tett bele és erre fűzött fel egy plusz kártyaolvasót, bluetooth-ot, USB GPS-t (antennát a kijelző keretjébe tette), flash meghajtót (herélt pendrive), fm transmittert. Mellé még felélesztette a modemet is (van benne, csak nincs kiépitve) moddolta a wifit és a tetejébe még érintőképernyőt is csinált. Na ez a megszállottság. Mellékelem a linket, érdemes megnézni, szépen képekkel illusztrálva le is irja az egészet:
http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Eee_PC_Internal_Upgrades
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest