- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
némi olvasgatás és kérdezősködés után múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy 1005ha-h-nak. vagyis eddig boldog voltam, de a mai tapasztalataim eléggé elvették a kedvem
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
esetleg valaki tapasztalt hasonlót? vagy egyszerűen törődjek bele, hogy pocsék antennát tettek ebbe a drágaságba
jut eszembe, az előtelepített win xp-t használom (jöhetnek a rohadt paradicsomok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális, újszerű Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro 2
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
)