Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
némi olvasgatás és kérdezősködés után múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy 1005ha-h-nak. vagyis eddig boldog voltam, de a mai tapasztalataim eléggé elvették a kedvem
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
esetleg valaki tapasztalt hasonlót? vagy egyszerűen törődjek bele, hogy pocsék antennát tettek ebbe a drágaságba
jut eszembe, az előtelepített win xp-t használom (jöhetnek a rohadt paradicsomok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
)