Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
némi olvasgatás és kérdezősködés után múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy 1005ha-h-nak. vagyis eddig boldog voltam, de a mai tapasztalataim eléggé elvették a kedvem
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
esetleg valaki tapasztalt hasonlót? vagy egyszerűen törődjek bele, hogy pocsék antennát tettek ebbe a drágaságba
jut eszembe, az előtelepített win xp-t használom (jöhetnek a rohadt paradicsomok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
)