- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ja de előtte van ám még 4 pont.
Talán nem az 5.el kéne kezdeni az olvasást. 
A megnyíló parancssorban a "copype.cmd" szkriptet kell alkalmaznunk, melynek két kötelező paramétere van: az első a számítógép-architektúrát határozza meg (x86, x64), míg a második a célmappát, ahová az előkészített WinPE kerül (példánkban a "D:\winpe_x86" mappába).
Tehát a példában a fenti mappába készíti el a portable win-t. Erre utal az 5.pont.Bár én nem próbáltam de ahogy olvastam szerintem az első 4 pont ennek a PE verziónak elkészítéséről szól. Vagy te próbáltad és nem készíti el?
tothm: Nekem sincs olyan rég eee-m. Linuxot meg csak suliban használok. Tehát passz. Annak meg sok értelme nincs hogy csak azért írjak hsz-t hogy "nem tudom a választ".
Új hozzászólás Aktív témák
- Flipper Zero
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Tesla topik
- Witcher topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán nem az 5.el kéne kezdeni az olvasást.