- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Akkor leírok mindenet a kezdetektõl:
Tuning/hûtés:
486 DX2 66 MHz @ 80 Mhz (majdnem, mert csak akkor volt stabil, ha gyorsan párolgó kontaktsprével fújkáltuk a bordáját :)). Úgyhogy ez a tuning csak kísérleti/kutatási célokat szolgált, mert a gép használata két személyt igényelt :))
Mikor programozgattam, tettem egy nagy Ascii kódtáblázatot a gépház oldalára celluxxal, majd késõbb, a technika fejlõdésével hûtõmágnessel. :)) :) ) van felfügesztve, hogy a rezgése ne terjedjen át mindenre.
Egy kis hûtõbordét ráragasztottam a southbridge-re, fogalmam sincs minek, unatkoztam.
A HDD LED, Reset Sw, Power Sw kábeleket szépen összefontam, és az egész köteget aranyszínüre fújtam.
A házban egy-két csörgõ rész megfeszítését még megoldottam a felületek közé ragasztott, szétvagdalt cipõfûzõdarabokkal.
A vízhûtés csövei a ház elõlapjának tetejébe fúrt lukakon jönnek ki a ház tetejére tépõzárral rögzített radiátorhoz.
Azt hiszem ez minden mûvem idáig.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest