- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Hirdetés
Aktív témák
-
freezer
csendes tag
Na én is régen járta errefelé na nekem ezt sikerült mívelnem! :
Nagy ATX 1. lépés vettem bele egy csinos Thermaltake Volcano Coolmod hűtőt vidám kis piros meg kék ledekkel, ezután dekopírfürésszel kivágtam az egész oldallap belsejét így felkerült egy majdnem egész oldala 60x40cm-es plexi a ház oldalára aztán bekötöttem a power ledek helyére a coolerem ledjeit ezekután a közelmúltban az egész ház fekete szint kapott (faxa metalos fény van és hőálló + 2000Ft D: ), és most egy hete beleficcent még a GeForce 4 MX 440SE videókártyámra egy Vantec iCEBERQ4-es vga hűtő (szintén két kék leddel és már kicsit egyéni áramellátással), majd 2 db Spire BlueBreezer házhűtő így már teljes kék fényárban pompáztatva a házamat :) csak nem tudom már hova kötni tippeket várok...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest