- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Gyerekek! Hova lett az edda.hu ? Most valami baromság jön be helyette...
-
Slayer Valor
őstag
Nekem is az Edda a kedvencem, a második az IHM
Aztán meg jönnek e külföldi rockok, pl az Iron Maiden meg az Ossy Osbourne és még egypár.
mod: Link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na jo vagyok csak mind a 2 lemezcimet elb....:- ((((
szoval titkos naplo 1-2, es no more...
udv
neduddki
mos: Bővebben: link van vkinek egy ijjen unplugje????
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
válasz
Cardinella #10 üzenetére
Melyik Bill Evans-t? Abból is kettő van/volt.
-
Spéci
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek No- tól kazi vagy cd:?
Ha van akkor légyszi jelentkezz!!!!)
-
Gucci
újonc
Nekem az EDDA a kedvenc bandám! Azt szeretem bennük, hogy változatossak! A keménytől a lágyig, a balhéstól a szerelmesig mindent játszanak! Ha valakik ellenük beszél, valami szempontból Őket is meg lehet érteni. Én a vélemnyemen nem váltosztatok! HALI
-
Dilikutya
félisten
én kb 1 hónapja voltam Edda koncerten. életemben először mentem el, és nem kevés fenntartásom volt. végülis nem is miattuk mentem, hanem az előttük fellépő Blues Company miatt. nem tudom a motorstalálkozó hatására-e, de az Edda csupa régi nagy nótát játszott, csak néha került elő 1-2 újabb sláger a megjelent helybéli lakosok kedvééért.szal nem olyan rossz az, max nem a dáridós meg roadshow-s koncertjeikre kell elmenni
-
Tomcat13
senior tag
sajna jelenleg az Edda nem ugyanaz mint a 80-90 evék között, de az Edda örök, csak szerintem Atillának nem kellet volna elketzdeni énekelgetni ezeket a cigánydalokat, nem diszkriminálok, csak nem illik hozzá!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az elso 6-ig majd minden, autanna meg erossen valogatva, es en bevallom nagyon birom a jo magyar notat, es ahogy Pataly enekli az profi, szamomra zseber teszi a magyarnota enekeseket, amugy mint ember ''kicsit furcsa joszag''...
udv
neduddki -
nilrem
aktív tag
Szombathelyen most hetvegen volt Edda koncert sornapok kereteben.
5 perce se ment a koncert hon szeretett enekese az egyik nezot igen kemennyen elkuldte az anyukajaba, mert nem tetszett neki amiket bekiabal a csavo.
Gaz a kopasz nagyon. -
[w]
őstag
nekem aztat mondja már meg valami rajongó (vagy csak szimplán tájékozottabb
), hogy az abádszalóki koncertre kell valami belépő vagy ilyesmi?
-
Zebu
addikt
Jah piac és pénz kérdés. Ötlettelenség és társai...
Eladhatóbbak az Edda lemezek is ha Pataky dáridózik!
Remélem Dave Gahan nem fondorgat ilyet a fejében -
divot
veterán
Edda 1-2, és a No, ez, ami hallgatható az életműből. Köszönhetően Slamovicsnak.
-
escie
őstag
Sláger rédijó, most.
-
Integra
titán
nem szeretem, de nem morgok ha valami rádiócsatorna adja, inkább elkapcsolok máshova. amúgy sem rádiózom sokat, annyi zeném van már hogy alig győzöm meghallgatni az újakat
-
Poppy
csendes tag
Már a lemezborítókon is látszik a stílusvesztés. Annak az albumnak a borítóján, amin a Háromszor szóltam már című szám van, úgy néz ki az egész zenekar, mint a shyguys vagy hogy a francba kell leírni.
Miután meghallgattam azt az albumot, többé nem halgattam Eddát. -
Zebu
addikt
Szerintem is csak max az 5-ig volt jó! Koncertek ,Így akarom partifiva, bár mondjuk még szerintem úgy 10ig belefért.
A dáridózás nem gyerebe, de izlések és pofonok. Azért furcsa, hogy a rock and roll feeling után Pataky cigány nótákat énekelget.... Ő tudja... -
Slayer Valor
őstag
Én is nagyon szeretem az Eddát... nem értem mi bajotok Patakyval, sztem nyugottan azt csinálhatja, amit szeretne.
A régi jobb de az új is sztem szinte ugyanolyan. Nekem ez a véleményem egy része.
-
Calogero
addikt
Az elso 4 album ami az igazi Edda szamomra, a tobbi csak hallgathato.
De ez uj album egesz jol sikerult, az elozohoz kepest (Nekem nem kell mas), de azert nem uti meg az igazi Edda szintet.
Az engem rohadtul nem erdekel hogy a Pataky a zenekaron kivul mit csinal(darido), csak az edda-val ne jatszon cigany/magyar dalokat. Tavaj koncerteztek itt Debrecenbe ''Regi szep idok'' cimmel es csak regi szamokat jatszottak, a 80-as evekbe jatszottak. Ha akranak akkor meg tudnak zenelni.
Nem dicsoiteni akarom a bandat, de vannak naluk rosszabbak is. Azert egy pentek/szombat esti kikapcsolodasnak barat/baratno-vel megteszi meg egy kis Edda buli. -
Cardinella
aktív tag
válasz
nebulo2004 #8 üzenetére
Én meg szeretem Liszt-et, Wagner-t, Cziffra György-öt, Chopin-t, Saint-Saens-t, Joe Satriani-t, Astor Piazzola-t, Sara K.-t, a Pogues-ot, a Fun Loving Criminals-t, Bill Evans-et, Michael Nyman-t, Rob Zombie-t, a Monster Magnet-et, Marilyn Manson-t, NIN-et, a Ramones-t, Hot Water Music-ot, Hot Jazz Band-et; és még kb. órákig sorolhatnám...
Mi volt a célja a topic-odnak...
[Szerkesztve] -
Giruna
tag
válasz
nebulo2004 #8 üzenetére
Akkor nézz meg egy 20 évvel ezelötti felvételt és egy mostanit
Most egy tingli-tangli semmi, de akkor ...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Pataky Attila elmehet a náthás valagba,elmegy dáridózni Lakodalom Lajossal..
Ugyan már.
A régi EDDA jó. -
Cardinella
aktív tag
válasz
nebulo2004 #1 üzenetére
Ha már off, legyen kövér...
Hallgasd meg a Quimby lemezeit, a legjobb itthoni zenekar (volt...). -
válasz
nebulo2004 #1 üzenetére
én porbafingó kormban nagyon sokat hallgattam
a másik kedvenc a bikini volt.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
nebulo2004 #1 üzenetére
Az Eddának Slamoviccsal lett vége. Azóta ez már Pataky-show.
-
nebulo2004
csendes tag
EDDA... szeretitek? Mi a véleményetek az Edda zenekarról és Pataky Attiláról? Én nagyon szeretem.. Több tapasztalatom van még de még nem mondom el...
Várom válaszaitokat...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged