Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
450es hsz körül tartok, majd holnap folytatom, mer folyik a szemem, de 1-2 kérdés megfogalmazódott bennem, feltenném.
Holnap megyek csináltatni elvileg visa classic kártyát, elvileg dombornyomott, és jó lesz.
Pay Palon nincs olyan kikötés, hogy mennyi ideje legyen meg a számlaszám, vagyis a kártya?
A másik, hogyha paypal leemeli a zsét a kártyáról, azt hogy számolja át devizába?vagy érdemes eleve valutát betennem?
Hú, hát ezek nem is ebayes kérdések, bocsi
Még egy érdekesség postával kapcsolatban. Bátyám vetetett Londonban nővéremmel telójához akkut, kedden küldte nővérem airmaillel, és csütörtökön már bátyám kezébe volt az akku. Szóval ilyen is vanEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Találtam egy elég jó honlapot, ahol szépen ''szájbarágósan'' le van írva majdnem minden.
[link]Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz phanfantom #927 üzenetére
Nővéremék onnan tolják, de ha szivességet akarsz kérni, arról tegyél le, mert nekem se szívesen vesznek semmitse nem
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Hát most énis szívok a postával mitn a torkosborz.
3adik hete hogy nem jön meg a csomag, angliából. Neten ott van, rá lehet keresni a csomag számára, és ki van írva hogy márc 12-én ők átadták az itthon illetőségnek(tehát magyar posta). Ugyanilyen csomag 2 munkanapon belül megérkezett.
Postán elirányítanak a helyi központi csomagküldőhöz, egy rendkívül arrongáns idős ember közli hogy fingja nincs az egészről, biztos a vámhivatal csücsül rajta. De mondom EU-n belül vámhivatal?azoknak mi köze hozzá?aszondja JA. Addig baszogatom őket amig nem kapom meg vagy nem perkálják ki legalább a dupláját. VAn biztosítás a cumón, úgyhogy annyira nem félek, de akkor görénység.
''Please let me know what do they say, you dont need to worry about it being lost as the item required a signature on delivery and the parcel is fully insured against lost and damage in post. ''
Your item, posted on 12/03/07 with reference RI938415925GB has been passed to the overseas postal service for delivery in HUNGARY.
[Szerkesztve]Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Megkaptam az első feedback-emet oh yee
viszont van egy csomagom, amit március 12-én adtak fel állítólag(!) és nem jött meg. Namost ezt akár hogy nézem 6 hét. 3 hete szóltam a tagnak hogy nézessen utána, azt mondta megteszi. Most elküldte a kis cetlijét amit a csomagért kapott, meg utánanézetett a postán(inquery) hogy mégis hol jár vagy melyik országban nyúlták be. szerencsére biztosítva van a cumó, csak rohadtul idegesítő, hogy aszondja 25 nap amíg mindenhol utánanézetnek a csomagnak mert nem volt kézbesítési idő garantálva. kapják be a lompost. Nem félek hogy nem kapom vissza a pénzt, vagy esetleg megkapom a csomagot, csak idegesítő hogy az éterben kóvályog a cucc, miközben használnám a cumót. szóval postával csak csínnyán, inkább fizess többet de ne vesszen kárba. Ez ugyanaz az angol ''királyi'' posta amivel 2 nap alatt ideért Londonból a csomagom...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Ez az amit elfelejtettem megkérdezni, de akkor úgy látom a kérdés bele volt rejtve a mondanivalómba.
Még mindig tartom, hogy nem félek hogy nem kapom vissza a cuccost.
Elég korrekt a tag, tegnap elküldte nekem a papiros scan-jét ami a csomagot igazolja.
Ráadásul nő, azoknak meg trauma az ilyen. Eléggé érces hangvételű mail-okat küldtem neki és még akkor is nyugton maradtEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz Gabcsika #1930 üzenetére
Ha elvileg ugyebár minden rendben a vásárlóval, de nem azt kapja, amit vett, vagy egyáltalán nem kap semmit, elvileg a PayPal úgyis megtéríti neki (neki ítéli meg a dispute-ot).
Épp egy ilyenbe vagyok benne.
Dióhéjban: A 45 napon belül meg kell indítani a dispute-ot(a tranzakciótól számítva), innentől van 20 nap amíg paypal figyeli a beszélgetéseket, és ha úgy érzed akkor 20 napon belül ''you can make a claim, tehát beadod az igényedet kártérítésre.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz verser233 #1970 üzenetére
Nem tudom honnan kapod a csomagot, de pl a royal mail-nál így néz ki:[link]
És akkor beirkálod a csomag kódját és elvileg nyomon lehet követni a cumót.
Azért mondom hogy elvileg, mert pl az én csomagom e-szerint le lett adva a magyar postának, viszont állítólag a csomagom sose került a magyar posta kezelésébe szóval ez se annyira biztos.Itt a magyar változat(ami általában nem működik):[link]
Lehet hogy elküldte csak szimplán lusta válaszolni.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Hú de mennyire idegesítő ez az automata bid-elő bigyula. Nem lehet valahonnan tudni hogy mennyire állította be az árat?
Mondjuk ha mást nem, jól feltornászom neki az árat, fizessen a szemétláda, ha már az enyém nem lehet
-
joergie
őstag
Hasznos infó.
A kérdés az volt, hogy a nővérem kinn lakol Londonban, és hogy vásárolhatok é az ő accountjukkal, és fizethetem e én a vásárolt terméket. Ez nekem azért jó, mert sokan kiírják hogy UK only, és akkor én itt kishazánkban már nem is jöhetek számításba. Tehát ez esetben nővéremék csupán átveszik, és továbbítják nekem.
Ezt a választ kaptam:Hello Joergie, Thank you for writing to eBay. I understand that you want to now if you can bid on an item using your sister's account. As your sister allows you to use their account in bidding on an item, I would like to inform you that you will be able to use their account for your buying activities and pay them using your own PayPal account. I trust this information is helpful. Please let us know if we can be of any further assistance. Kind regards, Jonathon TylereBay Customer Support
Gyengébbek kedvéért és rövidebben. Lehetséges
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Ma 21kor felhívtak paypal-ék, hogy valóban én vásároltam e X font értékben ebayről. Ez vajon miért lehet? eddig ez a legmagasabb értékű vásárlásom. Vagy mert először rossz kódot írtam be, aztán a helyeset.vagy nemtudom
Tipp?ui:Én ezt nem ide akartam bocsánat, mostmár mind1
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz SalvadorLynx #3785 üzenetére
34 font értékbiztosítás alatt 8, a fölött 10 font, mérettől függetlenül ha jól tudom. Ez az ajánlott.ennél jóval olcsóbb ami nincs biztosítva de nem ajánlom.
Paypallal csak akkor tudsz kártyáról fizetni ha verified, tehát egy procedúra során levonnak 400HUF-ot amit visszakapsz az első vásárláskor, ez 3-4-5 nap. Amúgy fel kell tölteni de nem tudom hogy műxikEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz SalvadorLynx #3789 üzenetére
Mindenképp csináld meg. tusival ne foglalkozz
Pár napba beletellik amíg levonják, meg minden meglesz, de megéri. unverified-ként kb semmit nem érsz vele.
Amúgy meg a paypal pont arra való hogy egyszerűbben kártyálva fizethess.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
joergie
őstag
Nekem eddig se volt veled semmi bajom
Mivel még nincs önálló jövedlemem, nekem egyértelműen a drágább cuccok a kifizetődőek, amiből több profitot tudok kicsikarni, használati értékkel nem foglalkozok.
Erre mondják hogy kinek a pap, kinek a papnéCserébe viszont jól szétoffoltuk a topikot Bash örülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz matyi19 #39759 üzenetére
Szerintem igen. Azt már te döntöd el, hogy a véleményem mérvadó e vagy sem
Lenne egy kérdésem(nem feltétlen hozzád): német ebay-en raknék fel fixáras cuccot(ajánlattéteteli lehetőséggel). Milyen költséggel számoljak abban az esetben, ha NEM sikerül eladni a megadott időn belül.
(az érték 5-600eur közt valószínű)Illetve ha sikerül, de ez már kevésbé érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Jól összekutyultad. mikor vonja a 10%-ot? tegyük fel hogy csak paypal-ra adok meg fizetési lehetőséget postával.
opciók:
hirdetés feladásakor
amikor a vevő rányom, hogy megveszi, és az aukció véget ér
amikor lejár a hirdetés, mivel senki nem akarta megvenni
amikor a vevő fizet paypalon
randomEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest