Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok! egy kis segitség kellene...
Tegnap egy havi keresetem lett oda az Ebayen..... ..... még múlthéten regeltem.... És tegnap kaptam egy emailt,h ahonnan rendeltem törölték az összes termékét... ráadásul ez a tag másodregje és az előzőt is törölték... attól is rendeltem...
Egyszerűen nagyon elvagyok keseredve....Angol tudásom nulla,h ez ügyben tehetnék valamit...
Paypallal utaltam kb 80 e ft ot,a két tagnak...
Ez volt a második tag..őt még nem törölték,de az összes termékét igen,mivel hamisak lehettek...
Most kérdés,h nekem elküldték e Dehát hamis termék kinek kellene...
Irtam a magyar ebaynek,tegnap este,bizom benne,h tudnak segiteni..
Szerintetek fogom még látni a pénzem??
Köszönöm a segitséget...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Hello
A Paypalnál alul, ahol az átutalásaim vannak,a tegnapi dátummal" Refund from"(visszafizetés) van az egyik összeg mellett.... Ott mit nyomjak,h vissza kerüljön a pénz a a számlámra??
Az egyik vevő nem küldte a terméket igy visszautalta az ebay a paypalra...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Már kb egy hete rendeltem két tételt kinából egy vevőtől,de még visszajelzést nem kaptam, emailbe....pedig a pénzem elrepólt a Paypallal..
Az eladónak is irtam már,de nem ir vissza..
Ilyenkor mit kell tennem??Tehát ilyen üzenetet nem katam még..más vételnél szoktam kapni..:
Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Nem törölték ime
Csak ennyi üzenet jött a vásárlást követően..:
Thank you for your order. You can visit My eBay any time to view your order details.
meg alatta a pénzlevonás...
A számlámról lement a pénz,emailba meg jött a visszaigazolás...
sokkal több pénz volt rajta...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Ok köszi...végülis mégcsak 2 napja irtam neki...
Egy másik tagot meg töröltek és az ebay visszautalta a pénzem a paypalra....
Nov 23, 2011 Refund From luoyang Completed Details Refund From luoyang 72S40846VK9339430 $169.90 USDIgy jelent meg az archivesnél a pénz...a számlámon amúgy nulla van...
Ezt most igy automatikusan visszakapom?v tennem is kell érte??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok...
Rendeltem még múlthónapba Kinából cuccot és most kaptam meg a csomagot...két db fekete gomb....... Pedig többtizezret fizettem ki...Namost aznap 2 helyről is rendeltem és mindkettő gyanús lett a rendelés után mivel az egyik törölte magát...annak a pénzét vissza is kaptam...
A másiknak irtam és válaszolt is,h nem kell félnem feltette a csomagot...Namost azóta csak ezt az egy csomagot kaptam és nemtudom,h az küldte e akinek a pénzét visszautalta az ebay,v pedig a másik,akinek irtam...
A boritékon találok valami azonositót,amiről megtudnám állapitani,h melyik küldte??
Egyébként ez utóbbit is már bejelentettem az ebaynek....remélem azt a pénzt is visszakapom,bár bonyolult lesz,mert hivatkozhat arra,h elküldte a csomagot..(feltéve,ha ő küldte a gombot)..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Segitsetek légyszives...
Volt egy átveréses vásárom az ebayen és a reklamáció után 169 dollár helyett csak 16,9-et kaptam vissza...
És az ügyet már elvileg lezárta az ebay az én javamra... ezt a szöveget kaptam a resolution centerbe...:
Refund information:
We issued you a $16.99 refund to the PayPal account that you used to purchase this item. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.
Final decision:
The case has been closed in your favor.
eBay Customer Support comments:
"You have been issued a courtesy refund by eBay."Hova tudok ezután ez ügyben irni,hogy a fennmaradó összeget is visszakapjam??
köszönöm[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest