- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
válasz
baluka26
üzenetére
Örökségből maradt objektívet adtam el, ami egy ritka típus.
Minden szögből körbe van fotózva, én úgy küldtem el ahogy ott látszik. Még szállítás előtt fotókat is toltam az obival, gond nélkül.
Annyit nehezményez a srác, hogy a fókuszgyűrű el van állítva, szóval nem éri el a végtelenet élességben, viszont ha szar adaptert használ, akkor okozhatja az is. Ennyi éves lencséknél amúgy nagyon sokban elállították az élességet, gondolom mindig más fényképezőhöz lőtték be. Szóval ez csak állítás kérdése, ha beviszi szervízbe akkor beállítják neki. Ez a mostani beállítás neki éppenséggel nem felel meg.
Illetve azt mondja a szűrőmenetbe nehezen tudja becsavarni a filtert, pedig a képeken is látszik, hogy sértetlen volt. Nagyon jól becsomagoltam, de ha a kínai posta valóban így pakol, akkor lehetnek gondok, de ez már nem az én felelősségem.
Szóval szép tiszta a lencse működő állapotban, csupán állítás kérdése, amit mindenki saját íze szerint állít be.
Nincs ilyenről szó, hogy nem működne, csak épp a srác finnyáskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 0perces Kolink KLA-003
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/