Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
A másik topic-ot bezártam, folytatódjék itt a tapasztalatok megosztása.
Anthony001!
Látom most éppen a PayPal regisztrálással gyűlt meg a bajod. Egyetlen kérdést hadd tegyek fel mielőtt bármi másra reagálnék: elolvastad a PayPal-os topic-ot, amit belinkeltem neked Bővebben: link?
A topic-ban több, mint elégséges információ található a PayPal account megnyitásával, sőt használatával kapcsolatban is, nem mellékesen magyarul! Szeretnék segíteni, de sajnos nem hagyod magad, ennél jobban nem vagyok hajlandó a szádba rágni semmit. Ha nyélbe szeretnéd ütni ezt az üzletet, akkor vegyél erőt magadon, és tegyél te is érte valamit. Egy kis olvasásba, tájékozódásba senki nem halt még bele. Komolyan mondom, már azt hittem az lesz a következő kérésed, hogy írjunk már az eladónak e-mail-t, beszéljük le vele a dolgokat.
Előre szólok, hogy városon kívül dolgozom egész héten, valószínűleg vasárnap vagy szombat éjszaka jutok csak haza, ezért naponta csak egyszer fogok géphez ülni, nem kell 6 e-mail-t küldeni, vagy 20-t kérdezni, ha nem válaszolunk azonnal. -
hezzo
tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Nagyon el vagy tévedve... Ez egy fórum, ha nem akarod, hogy beleszóljanak, ne indíts topicot. Ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Phanteks Enthoo Pro
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/