Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz artiny #43227 üzenetére
22 euró alatt ninincs áfa. 150euró alatt nincs vám. 22-150euró között csak áfa van. (euro-dollár átváltást rádbízom, de kb 22euró = $30) Ha nyomkövetett csomagod jön akkor csönget a postás, ha nem veszi át senki hagy értesítőt, postán átvehető. Ha nem nyomkövetett, és be tudja dobni akkor bedobja, ha nem akkor szintén hagy értesítőt, postán átvehető.
De persze minden benne van a téma összefoglalóban. Őstagként gondolom találkoztál vele
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz hostile #43276 üzenetére
Nekem úgy tűnik ez nem a te "sportod", adó-áfakikerülési tanácsokért pedig fordulj mondjuk hozzá, ő egészen jól tolja.
[ Szerkesztve ]
-
-
SUPREME7
addikt
Olyankor vajon mi van ha egy nagyon megbízható eladónál egy cucc ára gondolom valami hiba folytán nagyon lecsökken, van valami ebay policy rá, hogy köteles annyiért adni? ( mint ugye itthon az amennyi ki van írva annyiért köteles adni a kereskedő, ha pedig több ár akkor a legolcsóbbat kell figyelembe venni)
-
SUPREME7
addikt
válasz thomasa #43336 üzenetére
Kíváncsi leszek. Ha korrekt akkor benyeli a veszteséget és legközelebb jobban odafigyel. Anno a voda webshopjában szúrtam ki egy bakit, 50k helyett lett 17-ért galaxy ace-em, amikor még újnak számított viszonylag, de nem merték nem kihozni, pedig a voda ászf-ben benne van, hogy téves ár esetén törölhetik...
-
SUPREME7
addikt
Nem tudom, hogy az online kereskedelemre vonatkozik-e, ezért is kérdeztem, hogy tudtok-e valami ebay policy-ről a témában.
Ha megpróbál hülyének nézni-átverni akkor úgyis landol a negatív. Ha azt mondja, hogy bocs elk@#$rtam és refund, esetleg egy darabot küld ajándékba akkor no para, nem fogok hisztizni, bár jobban örülnék ha korrekt lenne és küldené
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz concret_hp #43349 üzenetére
Mivel hosszú hétvége volt így igen, szerintem holnap már nálad lehet.
-
SUPREME7
addikt
válasz sirály12 #43393 üzenetére
Ezek a kínaiak sötétek, előre megírt üzenetekkel dolgoznak, és annyi üzenetet kapnak, hogy azt se tudják mik az előzmények. Lópikulát se adott fel neked, nemhogy csereterméket, valószínűleg. Nem írtad milyen érték, meg mi a cucc, de szerintem felesleges volt visszaküldeni.
Ha ebay-en vásároltál akkor ebay case-t nyiss, ha máshol vásároltál paypal-el akkor pp case.
-
SUPREME7
addikt
válasz sirály12 #43396 üzenetére
Ha a refundhoz ragaszkodsz, akkor a case-en belül írd válaszként neki, hogy feladtad és írd le a nyomkövetési számot, hogy az ebayesek is lássák. Ha nyomkövetés szerint látszik már, hogy visszaért, esetleg át is vette vagy szándékosan nem veszi át és nincs refund akkor pár napon belül eszkaláld az ügyet.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
sinceritytrading tényleg ennyire idióta lenne? Rendeltem ismerősöknek-kollégáknak 10+ pendrive-ot 50K értékben, direkt kettesével, hogy ne legyen gond, erre mindhez odaírta ugyanazt a trackinget ... ha elküldte egy csomagba biztos agyérgörcsöt kapok ha levámolják. Valakinek csinált már ilyet?
-
SUPREME7
addikt
Múltkor írtam, hogy van egy eladó akinél valami baziolcsó lett, na ő volt az, 64GB-os pendrive-ot lehetett nála venni 1500 Ft-ért Egy laza 3000 darabot eladott kb, én is vettem 20at Sejtettem, hogy nem lesz belőle semmi, írt is, hogy technikai hiba miatt történt, refundol, fogadjak el $3 kompenzációt, de írtam neki, hogy tartsa meg Erre beszivat ezzel az áruösszekapcsolássa
-
SUPREME7
addikt
válasz Kasu80 #43443 üzenetére
A postánál kérdezősködj, hogy mi történt, mert dunakesziről küldték tovább a posta nyomkövető szerint:
2014.04.22
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.04.24
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.24
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.28
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.05.05 Dunakeszi 2 posta
Letétbe helyezve / Deposited
2014.05.05
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.05.07
Célországba elküldve / Item sent abroad[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Tomeewap #43730 üzenetére
És csak tőle nem jönnek meg a cuccok, vagy máshonnan is vész el? Csak mert sose kizárt ilyen mértékű eltűnésnél az enyveskezű postás esete... Nekem eddig két év alatt 2 eset jut eszembe amikor nem kaptam meg cuccot, az egyik kb 2 hónapja, akkor pont helyettes postás volt a környéken, azóta is komolyabb összeget tennék rá, hogy nem véletlenül nem érkezett meg...
De azért az se semmi, hogy ~20 eltünés után még rendeltél tőle, 2-3 alkalom után csak elgondolkodtam volna, tudod: vadász vadász....
Ja és a megszaporodott negatív értékelései a saját hibája. Nem rég rosszul töltött fel árat egy 64GB-os pendrivera (toshiba suzuka 64GB) és 1500 Ft-ért lehetett megvenni. Kb 3000db elkelt mire észrevette, de elkövette azt a hibát, gondolom automatikusan meg lett jelölve postázottnak, és csak pár nap múlva írt köremailt, hogy bocs, megy a refund mindenkinek, és a sok barom most sértődötten szórja neki a negatívat.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz adrian87 #43769 üzenetére
Két lehetőséged van, vagy mindig utalsz át bankkártyáról a paypal számládra, vagy hozzárendelsz egy bankkártyát, és minden vásárlásnál arról fogja levonni, mintha bemennél egy boltba és fizetnél vele. Utóbbira a második képen ott a "Link now" gombra kell katt, aztán értelemszerűen hozzáadni egy kártyát. Arról levon a paypal 400 Ft-ot (amit visszakapsz a paypal egyenlegedre), és ha van beállítva sms értesítés, akkor a banktól kapott sms-edben ott lesz az aktiváláshoz szükséges kód. Ennyi.
De ha paypal-es kérdésed van, akkor inkább itt tedd fel, ez a paypal-el foglalkozó topik.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43771 üzenetére
Pedig ott kell lennie, mert csak akkor írja ki.
"May not post to Hungary - Read item description or contact seller for postage options."
Ha ezt látod ott, akkor addig nem tudod megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43773 üzenetére
Itt a környező országok nem nagyon vannak beállítva neki, de pl németországba 20 eurót kérne, úgyhogy kb annyival számolhatsz ide is, ami hát úgy már majdnem annyi mint a cucc, még országon belül is 8 eurót kér ...
(shipping and payments fülön át tudod állítani a célországot, és meg tudod nézni melyikhez mennyit állított be, de nagyon hiányos.)
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43780 üzenetére
Ellenőrizve van a kártyád? PP főoldalon "Status: Verified"? Ha nem, akkor ott a probléma szerintem ..
-
SUPREME7
addikt
válasz csababarca #43785 üzenetére
Akkor lehet, hogy biztonsági okokból lettél korlátozva, írj a PP supportnak.
-
SUPREME7
addikt
Pedig nem ártana, így 2014-ben, lásd: Elloptak félmilliót a számlájáról Akkor marad a számlatörténet.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Khelben #43862 üzenetére
Lehetséges, hogy visszafordították. Mi van benne? Valóban exportnak kéne ott lennie.
2014 Export Security Scan Xiamen-Hungary 20140415 0825
2014 In Customs-Control warehouse Xiamen-Hungary 20140415 0828
2014 Export Security Scan Shanghai-Hungary 20140416 2108
2014 Export Customs Scan Shanghai-Hungary 20140417 1027
2014 Sent to airline Shanghai-Hungary 20140421 0707Ez egy múlt havi saját TN.
-
SUPREME7
addikt
Nekem az asztali oldalon (.com) se belépve se a bejelentkező oldalon nem adja be, de a mobil verzión bejelentkezés előtt még mutatja, bejelentkezve már nem. Annyira nem akarják ők ezt a vallomást eröltetni. Emailt se küldtek róla, pedig az lenne a minimum ha már tájékoztatás...
-
SUPREME7
addikt
válasz Suineg #43976 üzenetére
Hiába akarsz variálni, ha 200 eurót fizetsz valamiért akkor az után kell áfát fizetned, vámot pedig ha vámköteles termék. Tehát ha te 150 eurót fizetsz valamiért és 50 eurót a szállításért, akkor is 200 euró után fizeted a 27% áfát. Bár az euró az pont nem jó valuta ehhez a példához, mert ahol euró van ott többnyire nincs áfa mivel eu tagállam, de végülis mindegy, lehetett volna dollár is.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Miért, ha itthon nem viszed vissza a boltba a terméket, csak elmeséled, hogy ez vagy az a baj vele, akkor visszakapod az árát? Ez a hátránya a külföldi rendelésnek sajnos, többnyire ha nem hamis, hanem problémás a cucc, akkor vagy partial refundot tudsz kérni, ha esetleg fényképpel bizonyítod, hogy defektes, vagy ha teljesen használhatatlan akkor visszaküldöd és visszakapod az árát. Ha jó fej az eladó, a visszaposta költségét esetleg visszaadja.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz kekkec #44416 üzenetére
Úgy mint a teljes. Attól függ, hogy case-en belül állapodsz meg az eladóval vagy üzenetben. Ha üzenetben, akkor megbeszélitek, hogy mennyit ad vissza, és visszautalja PP-n, te meg örülsz. Ha case-t nyitottál akkor pedig leírhatod a "kárigényedet" és az ebay dönt, a vége pedig ugyanaz. (vagy nem, ha nem a te javadra dönt)
-
SUPREME7
addikt
válasz capafog23 #44473 üzenetére
De, kivitelezhető azzal is amit linkeltél, mivel az csak USB-ről áramot kap, az nem az USB-n keresztül játsza le a zenét. Ha van az autórádión AUX bemenet, akkor ezt a kis USB-s BT vevőt bedugod az USB portba, és a hozzá kapott audiókábelt pedig az AUX bemenetbe. Összepárosítod telefonnal, és örülsz.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Nálatok megy az üzenetküldés? Nálam a respond gombra bőkve behal...
-
SUPREME7
addikt
Ha ezt vállalta az eladó akkor erre lehet hivatkozni, eszkaláld az ügyet. (bár nekem 2 hete hozzá se szagolt az ali az eszkalált ügyemhez, de végül az eladó magától refundolt, DHL szállítást 2 hét után adta fel, így megreklamáltam, hogy legalább a szállítási költség felét kérem vissza, hiszen nem azért kértem DHL-el, hogy 3,5 hét után kapjam meg. Először le akart pattintani, hogy 60 napon belül megkaptam, fogjam be a kis számat. Aztán a Dispute-tól és a semleges értékeléstől megjött az esze.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest