Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Na hat par napon belul ugy tunik en is elkezdem az idei evet. Igaz elkezdtem mar a megjeleneskor, de kb 1,5 hettel kesobb, oktober legelejen beadtam szervizbe a gepemet, a szerviz meg honapokig balfaszkodott rajta (tanulsag: sose keruljetek semmilyen kapcsolatba a 4ig nevu penzmosodaval, ha jot akartok). Mivel garis volt a gep, most vegre visszakaptam az arat, tegnap meg is rendeltem az ujat, ugyhogy par nap es erkezem
Abban a par napban csak sb-ztem es rushoztam, online meccsem augusztus ota egy sincs, szoval biztos kemeny kezdes lesz, meg a role-okat es az uj taktikai rendszert se ertem. Tegnap mar meg is vettem a jatekot, hogy tudjak sbc-zni addig is (loyaltyval 8500 ft, kb ennyit kellene hogy kerjenek erte megjeleneskor normal aron...), az alabbi vilagvero
csapat jott ossze oktober elejeig (nyilvan Zidane, Thuram evo es Thiaw mar tegnapi erkezok), ezzel eredek majd a mezony nyomaba
Azt mar elore eldontottem, hogy iden tenyleg fun modeban fogom nyomni, erre a par honapra ugysincs ertelme rafeszulni, szoval Juves lapok, magyar jatekosok, regi kedvenc ikonok/herok fognak csak erdekelni, a meta nem, es a szart is kievozom majd a low rating Juves lapokbol (btw a ww Buffon milyen? Meger 120k-t?). Hatha vegre egyszer tenyleg tudom majd elvezni is ezt a szar jatekot, remelem tudom msjd tartani hogy nem feszulok ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94