Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

addikt

Na hat par napon belul ugy tunik en is elkezdem az idei evet. Igaz elkezdtem mar a megjeleneskor, de kb 1,5 hettel kesobb, oktober legelejen beadtam szervizbe a gepemet, a szerviz meg honapokig balfaszkodott rajta (tanulsag: sose keruljetek semmilyen kapcsolatba a 4ig nevu penzmosodaval, ha jot akartok). Mivel garis volt a gep, most vegre visszakaptam az arat, tegnap meg is rendeltem az ujat, ugyhogy par nap es erkezem :DD

Abban a par napban csak sb-ztem es rushoztam, online meccsem augusztus ota egy sincs, szoval biztos kemeny kezdes lesz, meg a role-okat es az uj taktikai rendszert se ertem. Tegnap mar meg is vettem a jatekot, hogy tudjak sbc-zni addig is (loyaltyval 8500 ft, kb ennyit kellene hogy kerjenek erte megjeleneskor normal aron...), az alabbi vilagvero ;] ;] csapat jott ossze oktober elejeig (nyilvan Zidane, Thuram evo es Thiaw mar tegnapi erkezok), ezzel eredek majd a mezony nyomaba :C

Azt mar elore eldontottem, hogy iden tenyleg fun modeban fogom nyomni, erre a par honapra ugysincs ertelme rafeszulni, szoval Juves lapok, magyar jatekosok, regi kedvenc ikonok/herok fognak csak erdekelni, a meta nem, es a szart is kievozom majd a low rating Juves lapokbol (btw a ww Buffon milyen? Meger 120k-t?). Hatha vegre egyszer tenyleg tudom majd elvezni is ezt a szar jatekot, remelem tudom msjd tartani hogy nem feszulok ra :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés