Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szigma70

addikt

válasz Digestive #7839 üzenetére

Már én is rá akartam félve kérdezni nálad, hogy hogy muzsikál.
    Nálam most félig kényszer volt, mert annyi fodder volt, hogy ki kellett rakni valakit, és az akkori felhozatalból akkor már Ő lett.
    Ma már nem tenném ki. Nálam az új játékosoknak kell vagy 10 meccs, mire beérnek, mert rá kell éreznem, hol vannak a határai. Ez egyedül Bestnél nincs így, mert minden évben fixen a csapatban van a legjobb lapja, hihetetlen a csávó.
    Eusébióm is volt már vagy 3x, tavaly épp Cruffy volt helyette, meg a játék is változott, így szoknom kellett, hogy nem kell vele finomkodni, finesz, meg gólvonalig vinni, rá kell baszni vele azt annyi
    Nos a Dokival ez nem megy. Egyszerüen nem tudok vele játszani. Engine van rajta, 4231 középső CAM. Nem mondom, hogy rossz, mert sokszor megment, de nem konzisztens. Látom az elit csapatokban, látok meccseket miket tesznek vele, nekem nem áll a kezemre. Érdekes, mert Cech ST anno nagyon bejött.
    Szóval nem, sajna idén ő a kakukktojás SBC-m, aki ráadásul qva drága is volt, és megbántam.
    Nem baj, a héten jön Hamm, és nem Athena megy a padra, hanem Ő. Azért jó lap, a padon tuti ott a helye

Új hozzászólás Aktív témák