Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz pourri #5520 üzenetére

Ez így nem állja meg a helyét. Jelenleg a kezdőmben van egy evozott Coronado közel 800 meccsel, egy evo Havertz 240 meccsel, evo Saliba 400 meccsel, evo Telles 250 meccsel és mindegyikükkel nagyon megvagyok elégedve. Coronado nálam már játszott mindent lb,rb,cm,lw,rw,st-től kezdve tényleg cb-cdm-gk-n kivül mindent és mindenhol jó.
    Havertz 3. cmnek talán a legjobb kártyám(Zicotol messze jobb). Egyszerűen hiába a 84es pace de a felépítése miatt olyan szinten gyors, hogy az LB lapját rajta kivül más játékossal nem tudom megverni szélen. Ígyis van 240 meccsen 150 gólja meg 90 gólpassza.
    Saliba VVD mellett az idei legjobb védőm, imádom. Telles meg 91re lett húzva, szeretek 4/4es szélső védőkkel operálni mert néha kell 1-1 csel, hogy helyzetbe kerüljek velük, általában a másik oldalra Musialat szoktam rbbe behozni, ő is gyors, 5 skill meg passzolni is tud.
    Neres azért kellett mert elől mindenkim jobb lábas volt -Havertz , (Ribery,Martinelli) akik voltak előtte így akartam egy bal lábast, hogy meglepjem a cselekkel az ellenfelet.

Új hozzászólás Aktív témák