Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Szigma70 #1057 üzenetére
Nem is feltétlen idegesíti ez az embereket.
Csak ez: "Ezt azèrt erôsen càfolnàm, ez a csapatom pèntek este òta+ 8 ora trial, mindenki untrade, 0 fifa pont."
Ennek konkrétan semmi értelme nincs. Ahhoz, hogy ilyen Brunot meg Rashfordot vagy Walkert nyiss nem kell semmiféle érdemi tudás. De Dávid meg úgy írja le mintha ő feltalált volna valamit és azért nyit jókat mi meg hülyék vagyunk hozzá.Szinte minden objectivet kifarmoltam, rivals,sb,moments anyámkínja és kaptam egy Son-t aki untrade meg egy eladható Alabat=38k). Persze így sem panaszkodok mert kaptam jó untrade lapokat mint Llorente,Barella vagy épp Ödegaard, de ezek Son-on kivül nem, hogy Bruno vagy Rashford de Walker árát sem érik el sőt inkább a harmaduk.
De hozzáteszem engem egyáltalán nem zavar ez. Nem kapok attól jobbat ha más nem nyit semmit, innentől kezdve nem is érdekel, maximum gratulálok neki aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest