- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusiga
tag
válasz
aggleány #5105 üzenetére
Én értem, de hát a hagyományos könyvnél lassabban nem lapozol egyik gombos olvasón sem, bárhol van is az. Akkor miről beszélünk?
Természetesen én is Aura HD-t vennék (sőt mindenkit biztatok erre, így látatlanban, csak az adatokból, és a leírt véleményekből), de nekem nem éri meg ennyiért
Mindenkit biztatnék arra, aki még nem találkozott e-book olvasóval, elsőre vegyen egy olcsóbb darabot (nekem sikerült már 15 eFt alatt), hogy egyáltalán meg tudja-e szokni egy ilyen készüléken az olvasást, aztán ha tapasztalatot szerzett, és esetleg megbarátkozott ezzel az technológiával, olvasási módszerrel, akkor keressen hosszú távra olvasót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged