Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
válasz
üzenetére
Tehát ha helyes a megértésem, a fegyvernek elsősorban a rajta levő random traitek számítanak. Kinyitottam pár ládát, azt már látom, hogy ide bitang nagy mázli kell, ha jót akar az ember. Pláne, hogy a craftolt fegyveremen stamina regen on quick attack, infected damage és night time damage van. Nehéz lesz róla tovább lépni.
-
donki
senior tag
Gondoltam, ha már pont van egy event amikor játszom ezzel a játékkal, akkor megcsinálom. De a run boy run kifogott rajtam.
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Amúgy mi számít jó fegyvernek a játékban? Elkezdtem 1 kezes vágót használni, de sok esetben vagyok kénytelen 2 kezes fejszére váltani. Az tömegben hatásosabbnak tűnik. Crossbow-t alig használom, lehet megpróbálom helyette az íjat. Van olyan fegyver, ami nem generic, hanem saját tulajdonsága van és jobb mint a többi?
-
donki
senior tag
Én easy fokozaton csinálom a survivor küldetéseket, mert easy-n sokkal kevesebb energy-be kerül egy ütés. Easy-n az elite is triviális.
-
donki
senior tag
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy a volatile-ok véletlenszerűen spawnolnak, nem ritkán úgy, hogy akár 3-4 is van azon a háztetőn, amelyiken alszok, és akkor lehetetlen kijutni. 5 próbálkozásból nem sikerült észrevétlenül eljutnom a helyszínre. Végül nagy mázlival, az utcán futva rejtőzködés nélkül sikerült.
Viszont harc közben is észrevehetnek, ha véletlenül pont úgy helyezkednek el, hogy rálátnak. Én azt hittem, ez hozzátartozik a harchoz. -
donki
senior tag
A gre anomalynak mi a lényege? Tényleg úgy kell leverni, hogy közben 5-6 volatile üldöz?
-
donki
senior tag
Elkezdtem a játékkal jászani, eleinte tetszett, de ez sajnos ugyanaz a szar mint az első rész. Egyszerűen képtelenek élvezetesen elmesélni egy történetet. Folyamatosan, ismétlődően úgy vezetik a történetet, hogy tehetetlenül kell végignézni, hogy körülöttünk történnek dolgok.
Tehát ezrével mészárlom a szörnyeket, felmászok magas épületek tetejére, egyszer csak találkozok egy szarjankóval és megáll a játék, nem lehet irányítani a karaktert, hanem csak úgy megvernek, vagy kizsebelnek, vagy éppen ami a történethez kell. Előfordul, hogy az ilyen ellenféllel másodjára is találkozik az ember, és akkor nem nagy kihívás, ami utólag még inkább invalidálja az első találkozás hitelességét.
Láthatóan ez az egyetlen történetszövési mód, amit az alkotók ismernek. Haha, itt egy nehéz boss harcra számítottál? Nem, hanem most jól földbegyökerezik a lábad, és végignézed az átvezető mozit, amiben a boss elver és elveszi az értékes tárgyadat. De azért tudjuk, hogy ez nagyon gáz, ezért miután a boss elment, kárpótlásul megjelenik 5 egyszerű ellenfél, azokat elverheted... Egyszerűen szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest