Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Tök felesleges a cheat engine, ha az ember szintet akar lépni. Sokkal barátibb a szintezès, mint az első részben. Nekem most kb 65000xp kell a következő szinthez, ami kb 4 storyküldetés, és igazából mär tök felesleges mert csak a dobókésre, meg íjra tudok pontot rakni, és egyiket se használom.
Jelenleg 4.25-ös szorzóm van Hardon, ha melóból hazaérek, megnézem hogy ez mit jelent Nightmare fokozaton.
Azért ilyen magas a szorzóm, mert talán az 5. NG+-t futottam nem rég
-
Wesder
titán
A lènyeg hogy olyan prefixek legyenek a fegyveren amik a te játékstílusodhoz igazodnak. Minèl magasabb a rarity, annál több prefix van egy fegyveren. Összesen 5 lehet, ha a fegyver Exotic.
Ruhák is jók ha a fegyvert erősítik. Nekem csak olyan cuccaim vannak, amik 1H bladere adnak plusz sebzèst, így Hardon viszonylag minden könnyen legyőzhető. Egyesül a Goon, Demolisher ès Volatile variációk azok amik nem egy ütèsből halnak, ellenük kell harcolni még így is rendesen, de direkt így van balanceolva a játék.
Tök jó volt a glitch fegyver amíg tartott (mindent levert 1 max 2 ütésből mèg Hardon is) , de elvette az ember kedvèt a játéktól.
-
Atilla001
senior tag
Van ami csoporton belül is kiemelkedő. Az egykezes gyors és kevés stamina kell. A 2 kezest én csak a sisakosokra használom, ami kegykezessel csak lepattan. 2 kezesre én katanát használom sokszor.. gyakorold ki melyik ami neked sebességre stílusra bejön.. nekem ez nagyon régóta bejön, DM nem a legjobb de a statok miatt hatékonyabb
[kép] -
Wesder
titán
Azokat az elementál sebzèseket magad is fel tudod rakni a fegyverre. Èn fagy+áram, vagy tűz+ áram kombót szoktam használni.
Spectral Bat tud mèg olyat hogy nagyobb az impact statja, mint a többi fegyvernek a játékban. Jó messzire lehet vele csapni a zombikat.
Az ilyen nagyon-nagyon speckó fegyverek inkább fizetősek.
Lucile Bat a TWD packból tud extra bleedinget aplikálni.Szerk.
Pontisítok. Fuzetős vagy eventből szerzett fegyverek amik ilyenek. -
BaLee
addikt
Erősödj még egy kicsit. Lvl 8 körüli karakterrel már 3 ütés egy olyan gre anomaly főboss. Simán lecsapható úgy is ha épp chase van. Ha utána meghalsz az meg már nem gáz mert a konténert utána már bármikor kinyithatod.
Amúgy szerintem nehezebb az éjszakai lopakodósdi mint az 1-ben. Rengeted a volatile, 1-1 survivor sense alkalmával volt, hogy 4-5-öt is láttam.
Kicsit könnyebb lesz meglépni a chasekből, ha már lesz paraglidered -
Atilla001
senior tag
csapjál le pár száz rohadékot dühödben.. én mindaddig nagyon élveztem a játékot amíg a sztori tartott. Az első rész etalon.. a második már nem durranhat akkorát.. sajnos ez van, nem teszik minden mindenkinek. DL-t 4x vittem végig minimum DL2 is 4x és még most is csak 2 féle endinget láttam. Számomra amint vége a sztorinak a játék egy unalmas farmolás lesz... ha jön egy DL Following DLC szintű a másodikhoz is, örömmel vetem bele magam.
If Mama Ain't Happy, Nobody's Happy
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest