- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Van kifogyhatatlan lámpád, uv kislámpád, most már ott a szérum is ami segít látni, mondjuk én ilyennel nem találkoztam még, biztos valamelyik növénygyüjtögetős küldi lesz a hidtól nem messze a hirdetőtáblán.
Amúgy a dupla pontokért érdemes éjszakázni csak semmi másért.
Plusz ha túléled az éjszakát az egész jó survival bonuszt ad.Ahogy nézem a videón a csákó 17-es survivor szinten van, te valószínűleg még nem, minden szinten új loot van, plusz lehet némelyik láda még random változhat is, persze sok van ami ugyanazt adja egy szinten belül ilyet sokat láttam.
Ilyen katanát meg simán lehet venni is csak mindent amit megölsz lootolj ki, meg amit csak bírsz nyitogass ki, dögivel van lóvé egy idő után:Igazából már így survivor lvl 17-en már nem nagyon tudok csődbe menni, max ha lehetne valakinél ilyen upgrade-eket venni, de eddig sehol nem láttam, hogy árulnák.
(#225) Frod:
Amúgy mi a módi, hogy ilyenünk legyen?
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs