- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spiritex #13065 üzenetére
Ilyen összehasonlításra szerintem keveseknek van konkrét tapasztalata.
A képminőség szubjektív, az érzékenység meg lényegtelen, ha egyébként stabil a vétel. Nem távolsági URH/TV-vételről/vadászatról beszélünk...
Egy jó antenna megfelelő kábelezéssel többet számít, mint hogy melyik érzékenyebb egy kicsit. A saját jelerősség/jelminőség kijelzésük sem mérvadó az eszközöknek, legfeljebb tájékoztató adat, arra jó, hogy az antennát irányba állítsd vagy két antennát összehasonlíts.
Én 1 km-re lakom a toronytól, a pana 42G30 általában antenna nélkül is megy, antennával mindig 100% minden, ugyanekkor a SYNAPS THD3000 meg a STRONG8903 kevesebbet mutatott.
Csináltam egy koax csillapítós A-B összehasonlítást párosával, ebből nálam az derült ki, hogy a pana saját tunerje a "legérzékenyebb", ennél gyengébb a synaps és annál is gyengébb a strong. A pana tunerje volt a referenciapont, annál a jelszíntnél, ahol a pana már összeomlott, ott a másik kettő meg sem szólalt, illetve annál a jelszintnél, ahol a másik kettő összeomlott, a pana nagyobb értékeket mutatva vígan ment.
A strong átkerült egy másik helyre, ahol szintén azzal kezdte a tulaj, hogy érzéketlenebb, mint a meglévő készüléke. De ez csak egy adat, megfelelő antennával nincs jelentősége.
Nekem sokkal bosszantóbb volt, hogy a STRONG 8903 kódolt felvett adásokat csak kártyával enged lejátszani, illetve a kódolt csatornákat nem tudja "kódolatlanul" felvenni, az ilyen felvételt a külső médialejátszóm nem nyitja meg.
Médialejátszója a "könyvtári" .ts fájlokat nem nyitotta meg, 720p mkv fájlokat megnyitotta, de akadozva játszotta. -
törölt tag
Tudom, hogy sok hasonló cucc van a piacon. Kizárólag felvételhez kellene valami asztali csoda, aminek a felvételkezelés szempontjából használható a szoftvere/menüje is. Vagyis melyik CX-es vevőnek van a leghasználhatóbb, legtöbb hasznos, értelmes szolgáltatást adó szoftvere/menüje? Gondolok ilyesmire, hogy az átlagosnál több infót ad a képernyőn a csatorna jeléről vagy olvashatóbb/áttekinthetőbb/logikusabb a menü képe. A médialejátszásuk körüli hiszti nem érdekel. Olyasvalakitől várok segítséget, akinek személyes élményei vannak e téren konkrét készülékekkel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha e két készülék között kéne választani:
STRONG SRT8903 vagy WAYTEQ HD95CX
akkor melyik korrektebb műszakilag, mint vevő és felvevő? A médialejátszó képesség nem szempont, legfeljebb plusz pont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest