Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980
üzenetére
Sziasztok!
Ez a kártya szerintetek jó választás lenne.
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/tv_tuner_kartya/avermedia_avertv_capturehd_hdmi_full_hd_uj_1690504592.html
A HDMI bemenetre a T-home boxot tudnám rákötni. A DVB-t antennát pedig az antenna bemenetre, hogy az m1HD lehessen nézni!
Impair
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A gépem elég jó szerintem a dekódoláshoz. (4 magos Processzor, 4GB Ram, HD4830-as videókártya)
A DVB-t tunerből ti melyiket javasoljátok a belsőt vagy a külsőt. És márkába? Leadtek, Avermedia,Hauppauge, Asus stb. Többen említettétek, hogy a szoftver a lényeg, a hardver csak a jel átalakítást végzi.
Gondolom, ha az analóg és a dvb-t kártya is üzemel a gépemben, akkor észrevehetően jobb lesz a minősége az m1-nek a dvb-t tuneren keresztül, ugyanis az digitális HD-ban jön, az analóg kártyámon meg analóg sd-ben.
Bocs, ha sokat kérdezek, de egyszer akarok venni egy kártyát és még nem tudom milyet lenne érdemes venni!
Gondoltam egy olyan kártyára is ami tudja az analógot és a dvb-t is. Ez a hibrid kártya. Ezeknél mire kell figyelni? Ezekből a kártyákból jó a használt vagy az újat inkább?Köszönöm, előre is a válaszokat!
Impair
-
Impair1980
aktív tag
Szia!
Jelenleg egy analóg (avermedia) tv tuner kártyám van. T-home Sat előfizetésem van, amihez adtak egy set top boxot. Az s video kábellel van összekötve a tuner kártyával, jól is működik. Az m1 HD adását szeretném nézni a forma 1 miatt a számítógépen. Van egy lg42lm640-es tv-m amin egy szobaantennával kipróbáltam és az m1 hd-t tökéletesen lehet fogni.Tehát a vételi lehetőség jó.
Olyan kártyára lenne szükségem, amivel ez megvalósítható, hogy szobaantennával lehessen fogni!Remélem érthető voltam....
Üdv.: Impair
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani, olyan tuner kártyákat, amivel egy szobaantennával m1 HD tudok nézni? Eddig egy Pinnacle 7010ix kártyát néztem ki, de most jöttem rá, hogy az dvb-s. Ha jól tudom, akkor a HD adások azok a DVB-S2-es kártyák.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.: Impair
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann