Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
podolski
csendes tag
Üdv
Hátha érdekel valakit. Vettem egy anysee E30 Combo Plus tunert. Szépen veszi a T-Home kábel kódolt adásait is. Sajnos csak a saját programjával, a DVBViewer nem kezeli a kártyaolvasóját.
-
podolski
csendes tag
Hello!
Lenne egy pár kérdésem:
Gondolkozom T-Home digi kábeltévén. Ez az egyetlen szolgáltató, aki nálunk elérhető. Olvasgattam a témában és többen írják, hogy tudják fogni STB nélkül tv-be rakott CA modullal.
Engem az érdekelne, hogy ez működne-e pc-s dvb-c kártyával is?
A másik, hogy ha igen akkor ez a típus konkrétan megfelelne-e a célnak? Ez tudja fogadni a dekóder kártyát.
Még annyit, hogy elképzelhető-e, hogy a T-Home majd megszünteti ezt a lehetőséget és akkor hiába ruháztam be a kártyába? A T-Home fórumán ugyanis azt írta a csóka, hogy hivatalosan ez nem lehetséges és nem is tervezik támogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann