- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gantus
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9464 üzenetére
Aki meg szeretné nézni, hogyan megy a dvb-t/dvb-s(2) a számítógépén keressen meg mail-ben. Utána eldöntheti beruház-e rájuk, vagy nézi FTA.
-
gantus
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9436 üzenetére
Ha a szolgáltatód ad párosított CAM modult, akkor megy. Egyedül Digikábel megy anélkül, mivel FTA.
-
gantus
csendes tag
válasz
stan_smith #9429 üzenetére
Nem, egy tuneres a HD2.
-
gantus
csendes tag
A szaggatás oka lehet, hogy a hardver nem elég a HD lejátszáshoz, vagy nincs jól beállítva, de lehet, hogy rossz codec-et használsz (pl. Mainconcept). A képminőség is codec és/vagy beállításfüggő. A legjobb eredményt (sebesség/képminőség) dxva2 képes vga-val és MS DTV/DVD decoder-el értem el x64-es Home Premium-on.
-
gantus
csendes tag
Amikor néztem régebben a dvbt-n a kódoltakat nem próbáltam, de mediaportal vitte az fta-t, szerintem a kódoltakat is meg lehet oldani. Ha remote kliens-ben gondolkoznál, akkor egyszerübb lenne a helyzet, mert xbmc win alatt is együttműködik a tvheadend vagy mythtv linux szerverrel, és mindkettő tudja az aac-t is.
Ja, a dvbviewer recording service-ről meg majdnem elfelejtkeztem. Win alá azt javaslom.
-
gantus
csendes tag
-
gantus
csendes tag
válasz
Katumoto712 #9270 üzenetére
Természetesen a digitálist. Valószínű neked dvb-c re van alapból állítva. Ki kell választani, hogy 'légi' vagy 'kábel'. (Ez milyen magyarítás! A légi alatt a földfelszíni-t értsd) Ha nem megy automatikusan, akkor manuálisan próbáld, ott beírhatod a frekvenciát is.
-
gantus
csendes tag
Üdv,
VLC-n és Tvheadend-en kívül valakinek sikerült más programmal is életre keltenie a MindigTV extra-t linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest