Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen a Leadtek Dongle Gold-on agyalok én is, meg néztem még az Asus U3100 Mini-jét is, bár az annyira nem győzött meg.
Azt nem tudom, hogy sebességben kb. mennyit vesztek az USB-s tunerrel a PCI-osokkal szemben? A gépem elég erős, úgyhogy inkább csak az USB2.0 sebessége lenne szűk keresztmetszet. A Dongle Gold-ról meg olvastam, hogy szoftvere még nem nagyon csípi a 64bit-es win7-et meg a dxva-t, ez mennyiben okozhat problémát? Jah, még valami, ezeken a kütyükön milyen csatlakozó van, szabványos mind, vagy kell piszmogni átalakítókkal?
-
Hát pont ez a bökkenő, hogy hiába 5. emelet, (kb. 15m) a Széchényi-hegy és a Száva utca irányában is betakarnak egy picit háztetők, meg a szomszéd erkélye, tehát szabad szemmel nem látok rá egyikre se. Pedig amúgy simán jó helyen lennék, csak a lakás fekvése meg a környező - szintén magas - házak miatt mégse olyan jó. Pont ezért nem tudom, hogy megpróbálkozzak egy sima szobaantennával vagy érdemesebb rögtön tetőantennát vennem? És akkor még ott van a tuner kérdése is: usb, PCI-E kártya, esetleg külső kártya? Szóval totál tanácstalan vagyok egyelőre. De akkor közelítsük meg másik szemszögből, mi az a full kombó amit úgy 10-20ezerből ki tudnék most hozni?
-
Üdv!
Milyen tuner+antenna kombót ajánlanátok az adatlapomon szereplő konfighoz, hogy tudjam nézni a fociVB-t HD-ben? A helyszín: Budapest, Ferencváros, Tetőtér, Dél-nyugati fekvés, gép az ablakhoz közel!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest