Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Terratec vagy a TechniSat, de én az utóbbit javaslom, nekem is ez van, (CableStar HD 2) a Digi-nél kapható SetTopBox-is a HD-s potom 32E
én azt ajánlom hogy ebay... Én is ott vettem, olcsóbb volt mint itthon és a gari ugyanúgy jó itthon is mivel a TechniSat-nak van hazai képviselete, mondanom sem kell hogy a SetTopBox-ok is tőlük származnak, a support is elég jó, DVBViewer-t adnak hozzá Technisat Edition, igaz ez lényegesen butább mint a gyári, de amire kell arra jó.
Én a fullos csomagot vettem meg amiben benne van a Tuner+CImodul+IR táv. lehet kapni simán külön külön is őket, bolti ára potom 89Euro+posta, ezért tanácsolnám az ebay-t, de a HD adásokhoz kell a Core2Duo és legalább 1,5Gb memória, nekem egy 650-es procival és 1Gb DDR1-el épp hogy megy Win7 alatt, de a többi csatorna hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Visszatér Velvet – bejelentették a Tales of Berseria Remasteredet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én azt ajánlom hogy ebay... Én is ott vettem, olcsóbb volt mint itthon és a gari ugyanúgy jó itthon is mivel a TechniSat-nak van hazai képviselete, mondanom sem kell hogy a SetTopBox-ok is tőlük származnak, a support is elég jó, DVBViewer-t adnak hozzá Technisat Edition, igaz ez lényegesen butább mint a gyári, de amire kell arra jó.
wassermann