- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát a wikipedia pcie adatátvitel része szerint hibás adatcsomag észlelésekor újraküldik azt. [link]
Valami hasonló lehetett AGP esetén is, mert a szakadt p4 generációs gépeknél, amiket életben próbáltam tartani az egyik kollégium géptermében, kiváló előjele volt a helyéről kimozdult vga-nak, hogy keservesen lassan rajzolta ki az ablakokat. Kis igazítás után viszont normál sebességgel működött.
A régi pci valószínűleg csak detektálta a hibát, de nem próbálta javítani [link]
Szóval "Egy leszel vagy nulla. Vagy élő, vagy hulla." [link] azért kicsit bonyolultabb a számítógép esetén. A kritikus helyeken hiba detektálás és javítás is előfordulhat. Bizonyos szintig ez meg tudja tartani a stabilitást némi teljesítményvesztés árán.
Abban viszont igazad lehet, hogy a tévé adás akadozásának kicsi valószínűséggel lehet csak ilyesmi az oka. Már csak azért is, mert relative kevés adat mozog a digitális tévé adásnál.
-
Bozek
nagyúr
Akkor azt is írd, amire gondolsz, nem vagyunk gondolatolvasók. Ezt írtad: "Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul.". És én erre reagáltam, hogy van olyan láb, amelyik esetében lényegtelen, hogy érintkezik-e vagy sem. A Wikipédiát meg azért linkeltem, mert hirtelen nem találtam másik leírást.
Egyébként meg ahogy mondani szokták: "a stílus maga az ember" és a te stílusod hagy maga után kívánnivalót. Írtál valamit, amit cáfoltam, mire te egyből támadsz és "okoskázol", ahelyett, hogy elismernéd, hogy rosszul írtad. Mást nézel hülyének, mert nem tudod értelmesen megfogalmazni a gondolataidat.
-
Bozek
nagyúr
-
zichie
senior tag
Hivatalosan nincs, de tudomásom szerint nem hivatalosan sincs. PC-n csak a kódolatlan digitális adások nézhetőek upc kábel esetében, amiből úgy tudom, hogy csak egy van, az m2.
PC-s digitális dvb-c vételre egyetlen egy járható út ismert upc esetében: a szolgáltató váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest