- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
Figyelj nem tudom másképpen megfogalmazni azt a tényt hogy értelemszerűen csak azok a lábak játszanak amik be vannak kötve. A beszélgetés arról zajlott, hogy esetlegesen egy érintkezési hiba okozhatja-e a szaggató képet a vevőn? Erre írtam azt, hogy nem, mivel ha nincs konktakt egy lábnál akkor a kártya sem megy, és nem "csak szaggat a kép". Ez szerintem egyenesesen előrevetíti azt is hogy ha egy láb nincs bekötve akkor nincs kihatással a kép minőségére, ... mert ugye amúgy sincs bekötve. Tehát egy esetleges kontakthiba csak a bekötött lábakat érintheti, így tehát idézek magamtól: "Ha egy láb kimarad mert nem érintkezik a PCIe interfésznél a kártya sem indul." Nyilván bekötött láb. Megtanultam, máskor hozzá fogom tenni!
A kijelentésem szerintem nyilvánvaló volt, mindenki számára az, de csak neked szúrt szemet. Persze tudom vannak akiknek szint úgy, de csak te ragadtál billentyűzetet, hogy megoszd velünk, hogy tévedésben élek.
Igen persze, "megcáfoltál", és ez biztosan jól is esett. Gondolom mindenkit kijavítasz aki a "pi"-t 3.14-nek hívja, hiszen az egy nem szakaszos végtelen tizedestört és igen is van értelme 8milliárd helyi-értékig felmondani, mert az úgy pontos. Másképpen pontatlan.
Mondj egy jobb szót erre mint az okoska, és akkor kicseréljük a kijelentésemet. Legyen a minden lében kanál? Vagy az akadékoskodó? Esetleg a tudálékos?
@zichie: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest