- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flexxx #18715 üzenetére
ha két évig jó volt, akkor ez nem ez a verzió volt a sony demodulátorral
annak nyűgösek a linux driverei, a 4.x kernelekben nincs is benne. ami meg van, azzal csak a dvb-t megy, a c nem. win alatt állítólag ez is jó
elengedtem az astrometát (bár ha nem adom el, néha lehet hogy megpróbálom, mit fejlődött a világ), most egy xbox tuner van. itt gyanús a túl nagy jelszint, a tévéken 100% van, viszont a sticken az érzésre alacsonyabb frekiken több a continuity error. -
azbest
félisten
válasz
flexxx #18564 üzenetére
azóta van már többféle 10 dolcsi körüli pcsc kártyaolvasó is. Az ez100pu hátránya, hogy zárt driver van hozzá. Win10 alatt nem próbáltam, de a sokéves drivere mai linux alattt is működik. Kivéve armos eszközön, például raspberry pi-n, mert a zárt driver nem megy azokon.
Legutóbb ilyesmit vettem [link], ez alapból ment eddig mindenen.
A magyar személyihez való olvasóval ne keverjétek, mert az nfc-s ha jól tudom. Meg persze a memóriakártya olvasókkal se
-
Bozek
nagyúr
válasz
flexxx #18532 üzenetére
Én nagyjából 10 km-re lakom a toronytól, egy Thomson ANT1410-es szobaantennával simán fogtam az adást, kockásodás nélkül. Persze volt, amikor bezavart egy-egy motor, ami a ház mellett haladt el, de ritkán volt ilyen nálam, mivel nem az út mellett lakok, itt csak a járdán motoroznak. Ezért raktam ki egy normális antennát a padláson az erkélyre.
-
Hieronymus
veterán
válasz
flexxx #18496 üzenetére
A kódolt adásokat, úgy rögzítik a szoftverek, ahogyan beérkezik a jel. Magyarul kódoltan.
A CI+ rendszerek esetében nincs is olyan pillanat, amikor kódolatlan formában hozzáférhető.A korábbi rendszerek esetélben voltak megoldások a beérkező adatfolyam megjeleníthetőséget gátló hibáinak kiküszöbölésére. De ez már nem aktuális illetve a kitárgyalása fórumszabályokat sért. Még akkor is, ha már nem áll a lehetőség a probléma áthidalására.
A CI+ rendszerben, a CI+ kártyát kezelő eszközhöz csatlakoztatott meghajtóra lehet rögzíteni az adást.
A rögzített tartalom kizárólag az adott eszközön nézhető, ha meg van még az előfizetői kártya.
A rögzített tartalom megtekintésének időkorlátot szabhat a csatorna. A sugárzási jog lejártakor leállíthatják a további megjelenítést. -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Apple MacBook
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest