- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A DVBViewer egyébként a channels.dat fájlba menti az adatokat, ami egy bináris szerkezetű fájl, minden bezáráskor frissül, megjegyzi az utoljára nézett műsort is.
Bár a probléma szempontjából valószínűleg mellékes (hacsak nem valami írásvédettséggel kapcsolatos hiba áll fenn), de lehet csinálni egy olyan trükköt is, hogy a Program Files\DVBViewer mappában van egy usermode.ini fájl:
[Mode]
UserMode=0
Root=CMUV\DVBViewerHa ezt 0-ra állítom, akkor a Root bejegyzés érvénytelenné válik, ehelyett a program a saját könyvtárában keresi, illetve tárolja a beállításokat. Ezután két lehetőség van, vagy összefésülöm a Program Data alatt található beállításokkal, vagy ha nem, akkor tiszta lappal indul a program és új beállításokat hoz létre, ezúttal már a saját könyvtárában.
Nálad pontosan mi látszik az Eszközkezelőben, az alábbi lapon?
Szerk: utána láttam, hogy már megy a VLC.
-
Kernel
nagyúr
Már az sem normális működés szerintem, hogy a VLC nem "látja".
Driver akad éppen: [link]
Kétféle driver közül nekem is csak az egyik volt jó (a régebbi), feltehetően az eltérő chipverzió miatt. Igaz, nekem működött az újabbal is, csak azzal egy idő után mindig akadozás, kihagyások jelentkeztek, egyre sűrűbben, míg újra nem indítottam.
-
Kernel
nagyúr
A program teljes verzió..
Nem tudom, milyen teljes verzió (torrent edition / buy edition), de ez teljesen abnormális működés, ilyet nem szokott csinálni. Tehát először is ezt a kérdést kellene egyértelműsíteni.
Nekem is ilyen tunerrel megy egyébként, sőt duálban is lekezeli.
Hardver / driver működését a VLC-vel is jól lehet tesztelni, de érdemes készíteni hozzá egy csatornalistát, ami a VLC-hez társítható, utána már klikkre működik, így kényelmesebb használni: [link]
Csak a frekvenciákat kell átírni, a vételi helynek megfelelően, ami a Jegyzettömb Szerkesztés / Csere menüpontjával két lépésben elvégezhető (A és C multiplex).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest