- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Kernel #15340 üzenetére
VLC-vel nekem nem működik, átírtam a frekvenciákat amire kell (Szentes), de nem jeleníti meg a lejátszólistában a csatornákat, nem mutat semmit. Korábban próbáltam már VLC-ben ránézni a tunerre, de ha ott adtam meg a pontos frekvenciát, akkor sem látott semmit. A Tuner/driver jó (ennél jobb már nem lehet, főleg, hogy nem nagyon van más driver...), más programokkal, mint pl.: BlazeHDTV-vel (Ez a program egy rakat kaki) és DVBView-er-el (Minden szép és jó, csak elfelejti a csatornákat kilépéskor) és SichboPVR-el (C Multiplexen lévő csatornáknak nincs hangja, illetve néha megragad a kép) működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Synology NAS
- OpenMediaVault
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest