- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevyhard
csendes tag
válasz
soldner #10642 üzenetére
Hello,
Én is az optibox és az alma között vacilálok. Nekem főleg a rögzítés lenne fontos. Már majdnem ott tartottam, hogy a pc-be vegyek kábeltunert, de azt alvó állapotban kell hagyni. Visszanézéshez meg be kell kapcsolni a gépet. Ráadásul a pc-s dvb-c tuner is 20e körül van, mint az alma C2200.
Kedves soldner!
Megköszönném ha pontosítanád tapasztalataidat az említett készülékek (stb-k) lejátszási problémái ügyében. Mivel nem boldogult? MKV? A lejátszókra is felrakják külön az ikont, de akkor minek?
Amennyiben a felvett anyag pc-n nem visszajátszható, akkor inkább tényleg pc-s tuner.
(Teszem azt reklámot kivágni, stb.)Nem elhanyagolható az sem, hogy a youtube is fut rajtuk, amiért ismét nem kapcsolnám be a pc-t. Itt persze hozzá kell tenni, néhol azt írják egyes készülékek billentyűzettel is használhatók, máshogy nem is használnám.
És ott van a DLNA a gekko-ban, amiért az is szimpi. A felvett tv adást utána bármin le tudnám játszani, de ha nem is azt mást, pl: okostelefonon.:-)Előre is köszönöm a véleményed, véleményeket.
-
-
zsigus
őstag
válasz
soldner #10631 üzenetére
Annyira nem vagyok otthon a műholdas box témában, de azt tudom hogy a legtöbb cucc amibe (ma már kényszerből) teszek médialejátszót, de nem ez a fő funkciója, sokkal gyengébben teljesít a médialejátszásban. Pl. a TV nagy többségének sz*rt sem ér a beépített médialejátszója. Abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 24p-t (a TV-k lejátszója nem támogatja), hangsávok kezelésénél is lehetnek problémák stb. stb.
A felvett anyagokat ugyanúgy fogod látni mint ha élőben néznéd, ha képes a felvételre vissza is tudja játszani, de normális lejátszónak nem jók ezek szvsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged