- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Corsa02 #4376 üzenetére
Hát szerintem nem lehet kikapcsolni, mivel így biztosítja egyik nagy erényét, hogy lehet tekergetni az adásban, de ha felteszem, akkor megnézem, de nem rémlik.
wtv file ból az anyag kinyerésére még mindig semmi ?
(#4375) hati
Én ezt elhiszem, csak bonyolult a beállítása.
Ill, hát nekem nem is sikerült, digi adásokat megtalálta ugyan, de képet már nem tudtam varázsolni rá.A win 7 et birja egyébként ?
Van értelme kinlódni vele ?Azért az MTV megb***tja a digitális adását, ugyanis ha épp nem HD ben jön, akkor mi a bánatért nem lehet olyan felbontásban adni, hogy ne legyen szükség a Pan Scan ra.
Ezt is csak a Windows Media Center tudja normálisan.
Meg talán a PowercinemaMarha szar, hogy csak a képernyő közepén van egy kockában a kép,
fekete keret mind a 4 oldalon.
4:3 as képernyőn nézném.Egyébként, most hogy ki akartam vágni a gépből a diigitális tunert, sikerült az antennát úgy elhelyezni, hogy tökéletes a vétel.
Csak ez a felvételi gond zavar, ill, ha nem lehet nornális módban felvenni, akkor nincs semmi értelme.
-
zhagyma
őstag
válasz
Corsa02 #4130 üzenetére
Nem. A Gigabyte GT-7000-RH egy DVB-T vevő, ami földfelszíni digitális sugárzáshoz jó.
Földfelszíni adás vételére Analóg + DVB-T tuner kell ("hibrid"). Ezzel tudod venni az analóg kábelttv adást is. Ha a kábeltv-n digitális adást is szeretnél nézni, akkor DVB-C tunerre van szülkséged. Létezik triple mode tuner (Analog / DVB-T / DVB-C), amely mindenre jó, kivéve a műholdat. Felhívom a figyelmed, hogy a digitális kábeltv adások kódoltak. Úgy tudom, hogy egy DVB-C tuner csak DIGIkábel esetén használható kódolás nélkül (nekem ez van).
-
zhagyma
őstag
válasz
Corsa02 #4124 üzenetére
" ... Mi a különbség egyébként az analóg és digitális között? ..."
A földfelszíni és a kábeles műrosszórás ugyanarra az alapelvre épül. Mindkét esetben egy (vagy több) vivőfrekvenciára modulálják az átvinni kívánt információt. Az analóg esetben analóg informácíót (a képtartalomnak megfelelő időben folytonos jel), a digitális esetben digitalizált információt (a képtartalomnak megfelelő időben kvantált jelállapotok számértéke).
A fő különbség tehát a modulációban van, amely a demodulátor chipekben realizálódik. Analóg esetben a kép amplitúdó, a hang frekvencia modulált. A digitális földfelszíni DVB-T sugárázás esetén OFDM-t (több vivős QAM moduláció), a kábeles esetben sima QAM modulációt alkalmaznak.
Az analóg esetén egy adó, egy 8 MHz-s csatorna. A digitális esetben 4-5 SD vagy 2-3 HD adó fér el egy 8 MHz-s csatornában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honda topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest