- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
köszi, ezzel valóban nem fagynak a TV programok a Dealextreme-es mini 9135-ömön, normál tempóval lefut a scan - csak egyelőre egyetlen csatornát sem találnak...
de ez lehet, h a külön vett kábelátalakító hibája (apró, mobiltelefonos aljzat van a tuneren), majd levágom a gyári antennát, és a helyére forrasztok egy normál csatit,
mert én is szegedi vagyok, 4 km-re a Füvészkert melletti adótól, de a környező házak + a tetőtér hőszigetelő fóliája már lefognak annyit az amúgyis kis teljesítményű adón, h beltérben semmi ne jöjjön be nagy TV-vel sem, csak külső antennával, ezért a mellékelt botantenna úgysem kell -
azbest
félisten
Visszavonom amit a realtek-ről írtam. Az egyiknek az antenna csatlakozója kicsit deformált volt és pont azt próbáltam. Picit igazítani kellett rajta. Sőt, olyan szinten durva, hogy csatlakoztatott antenna nélkül befogja a 482MHz-es adást szegeden, pedig azt negyed olyan teljesítménnyel adják. A 786 és 826-hoz azért már kell az antenna is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged