- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Raucher #8316 üzenetére
Amíg a DigiTV adását fel lehetett törni, addig nem is volt gondom, a gyerek műholdvevője tökéletesen rögzítette az ATV-t .ts-ben, a laptopon szépen megnézhettem. Csak a DigiTV
MÁRA már az őskorban rekedt, CSAK a saját készülékeiket használhatod, amin nincs USB csatlakozás, tehát az ilyen egyszerű felvételnek annyi. Ráadásul új készülékük sincs, a szerelő szerint gányolni kell a régi darabokat.Így gondoltam azt, hogy majd a DVB-T adás megoldja a kínomat. Végül is azt a megoldást kell csak megtalálnunk, hogy miképpen is rögzíthető az ATV adása a gyakorlatban. Biztos van olyan linuxos settopbox, aminek nem akadály a kódolt csatorna, ha ott a Conax kártya. Végül is fizetünk mindegyik megoldásért, nehogy már ne rögzíthessem MAGAMNAK házi használatra a műsorukat. De mondom, a szabványos kimenetek is szóba jöhetnének: SCART, RCA, HDMI, Svideo, csak én nem tudom ellenőrizni, hogy ott kijön-e az ATV adása. Csak ezért meg nem vennék egy digitalizálót feleslegesen, mert akkor ott dögöljenek meg, oszt kész. Amúgy is csak néhány műsor érdekelne, de belehalni nem fogok, ha mégsem nézhetem őket utólag. Csak rohadtul bosszantó, hogy hülyének néznek minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest