- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Woodcutter #6421 üzenetére
ahogy látom lejárt már az a tétel, amit linkeltem.. .az eladó többi ilyen/hasonló tuneréhez pedig mintha tiltólistára tette volna Magyarországot (lehet csak idióta mód azt hiszi hogy az itteni adáshoz nem jó). Rákérdezek már, hogy miért tette tiltólistára az országot. Ha $14 megér neked akkor a másik dealextreme linket is választhatod (ugyanabban a hozzászólásban írtam). Annak a távirányítójával nem tapasztaltam problémát és még rendesebb csomagolása is van.
Ha jól emlékszem Alcor drv1000 tunert linkeltél, az sem lehet rossz választás egyébként. Ugyanolyan chipsetes, mint a kínai webshoposok. Az alcorhoz ArcSoft TotalMedia program jár, az lehet magában is tudja a dxva kezelést (nem ismerem).
Nem tudom mennyire valós ez az erősorrend
http://www.tomshardware.com/reviews/graphics-card-geforce-radeon,2646-7.html
Eszerint a 4350, 4550 lassabb mint a 7600 gt, de a 4650 már gyorsabbHa olyan codec dolgozza fel az adást ami tudja használni xp alól a dxva-t, akkor bármelyik újabb kártya ugyanolyan jól képes segíteni a lejátszásban. A játék alatti sebesség és a dxva lejátszás közt nincs sok összefüggés.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
"Ha veszek egy 1700hufos tuner+ mondjuk hd4350-es vgat akkor a full hds adasok folyamatosak lesznek vajon?"
Nincs full HD DVB rendszeren, csak 720p és 1080i van, hivatalosan. (Bár volt már ettől eltérő 1080i alatti felbontású sugárzás.)
De ezeket megfelelő szoftverrel és codec-el hibátlanul tudod nézni. -
ati2
őstag
válasz
Van XP-n is DXVA támogatás, az csak a VGA + DirectX-től függ.
Egy 3 Ghz-es Core2 + 8800GT-vel a 5% alatt van a procihasználat (Nat Geo HD 1080p), szoftveresen meg 40-60% codec függően.
A DXVA-t a cyberlink video decoder ([HD Pack 2.4]), vagy az újabb [FFDShow]-k támogatják. Nálam a DIGI-s interlace-es adások miatt jobb a cyberlink video decoder.A lejétszó program az már macerásabb amiben be is lehet állítani ezeket, hogy használja is. A DVBViewer-ben megy, de az még 15 euro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest