- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
a Széchenyi hegyi adó elég magasan sugároz el a város felett, ez a távoli vételt javítja, lefelé nem nagyon sugároz
A Blahánál (a lapály alján) majdnem tökéletes rálátással, erősítős szobaantennával van vétel, igaz, ha odaállok az antenna elé, akkor már elakad. Különben nem értem, hogy ha 2011. végén legkésőbb leáll az analóg adás, vagyis 17 hónap múlva, akkor miért ilyen kis teljesítménnyel adnak még mindig az analóghoz képest. Ez így is fog maradni? -
dudika10
veterán
17. kerület közepe. Szerencsére 10 emeletesek nincsenek a közelben.
A Széchenyit, tudom, hogy elég magasan sugároz, de gondoltam valamennyire terjedni kell annak a hullámnak lefele is. A K-DK irány pedig elméletileg pont ideális lenne.Ez az idő lehet, nem a legjobb a próbálgatásra. Majd ha jobb idő lesz teszek még egy próbát valami normálisabb antennaszerűséggel.
A TV2 és RTL most egész jól jön. M1, M2 használhatatlan.
Mind1, forma1-et így is tudom nézni jó minőségben ha nagyon akarom, minden másra ott az analóg tuner.
Benne volt a pakliban, hogy még messze nem lesz tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest