Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
a Széchenyi hegyi adó elég magasan sugároz el a város felett, ez a távoli vételt javítja, lefelé nem nagyon sugároz
A Blahánál (a lapály alján) majdnem tökéletes rálátással, erősítős szobaantennával van vétel, igaz, ha odaállok az antenna elé, akkor már elakad. Különben nem értem, hogy ha 2011. végén legkésőbb leáll az analóg adás, vagyis 17 hónap múlva, akkor miért ilyen kis teljesítménnyel adnak még mindig az analóghoz képest. Ez így is fog maradni? -
dudika10
veterán
17. kerület közepe. Szerencsére 10 emeletesek nincsenek a közelben.
A Széchenyit, tudom, hogy elég magasan sugároz, de gondoltam valamennyire terjedni kell annak a hullámnak lefele is. A K-DK irány pedig elméletileg pont ideális lenne.Ez az idő lehet, nem a legjobb a próbálgatásra. Majd ha jobb idő lesz teszek még egy próbát valami normálisabb antennaszerűséggel.
A TV2 és RTL most egész jól jön. M1, M2 használhatatlan.
Mind1, forma1-et így is tudom nézni jó minőségben ha nagyon akarom, minden másra ott az analóg tuner.
Benne volt a pakliban, hogy még messze nem lesz tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann