- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
a Széchenyi hegyi adó elég magasan sugároz el a város felett, ez a távoli vételt javítja, lefelé nem nagyon sugároz
A Blahánál (a lapály alján) majdnem tökéletes rálátással, erősítős szobaantennával van vétel, igaz, ha odaállok az antenna elé, akkor már elakad. Különben nem értem, hogy ha 2011. végén legkésőbb leáll az analóg adás, vagyis 17 hónap múlva, akkor miért ilyen kis teljesítménnyel adnak még mindig az analóghoz képest. Ez így is fog maradni? -
dudika10
veterán
17. kerület közepe. Szerencsére 10 emeletesek nincsenek a közelben.
A Széchenyit, tudom, hogy elég magasan sugároz, de gondoltam valamennyire terjedni kell annak a hullámnak lefele is. A K-DK irány pedig elméletileg pont ideális lenne.Ez az idő lehet, nem a legjobb a próbálgatásra. Majd ha jobb idő lesz teszek még egy próbát valami normálisabb antennaszerűséggel.
A TV2 és RTL most egész jól jön. M1, M2 használhatatlan.
Mind1, forma1-et így is tudom nézni jó minőségben ha nagyon akarom, minden másra ott az analóg tuner.
Benne volt a pakliban, hogy még messze nem lesz tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dell notebook topic
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest