Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
dudika10 #6275 üzenetére
Igen, valóban sugároz lefele is, csak azért írtam, hogy nem akkora térerőt produkál, mint a teljesítmény adatok alapján elvárható lenne.
Nem feltétlenül az időjárás a bűnös, elég közel vagy mindhárom adóhoz, ott jó jelednek kellene lennie, de valóban a normális antenna fontos. Én azt tippelem, hogy egy jó helyre helyezett passzív nagylepkével tökéletes vételed lehetne ott. Akár Száva utca felől is.
Kísérletezz bátran, szerintem nem lesz sokkal jobb később sem. -
premete
veterán
válasz
dudika10 #6275 üzenetére
Amennyiben a tv2 és rtl jól jön, az m1; m2 szaggat, az nem a tuneren múlik, hanem a számítógép nem tudja feldolgozni rendesen a HD adásokat. A tuner mindegyik melegszik használat közben.
Az antennának vizszintesen, és az adóra merőlegesen kell állni, ahogy például a háztetőkön a Yagi antenna dipolja áll (amire a kábel csatlakozik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest