Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
Capella
üzenetére
Van nekem is egy is Thomson ANT55-ös antennám, így némi összehasonlítást tudtam végezni a Tesco-s antennával.
Analógban az ANT55 tűnik jobbnak, mert azzal egyszerre jön jól az m1, rtl és a tv2 is, míg ha a teszkós antennával rtl és tv2 jó, akkor az m1 gyenge minőségű.
Digitálisnál ugyanazon a vételi helyen míg a teszkós antennán az elérhető max. jelerősség 71, addig a Thomsonnal 63-ig sikerült eljutni.
A próbához az ANT55 teleszkópjait nem szedtem le és az egész összehasonlítás elég hevenyészett volt, mindössze néhány percet szántam rá, nem foglalkoztam sokat egyik antenna beállításával sem.
Megnéztem hosszabbítással és így a megnövelt teljesítménnyel már nálam is jó minőségben jönnek be az adások a 6-7m-es kábelre kötött passzív antennával. A jelerősség ugyan 60 alá csökken, de a minőség továbbra is 100%-os.
Casoli
Sajnálom, hogy nem jött össze, főleg, hogy nemsokára kezdődik a téli olimpia, amit így HD-ban is lehetne nézni.Azért leírom néhány tapasztalatomat a vétellel kapcsolatban, hátha egyszer még érzel kedvet egy újabb próbához:
- az usb-s a tunert csak egy eredeti hátlapi csatlakozóra ajánlott csatlakoztatni, oda is egy nagyon rövid (max.5-10cm) usb hosszabbító kábel közbeiktatásával, hogy így is távolabb kerüljön a számítógép által keltett zavaroktól.
- az antennát érdemes a vízszintes síktól felfelé vagy lefelé megdöntve is kipróbálni, nekem pl. kicsit felfelé a plafon felé szeret nézni. A jelerősség szempontjából nálam sokat számít néhány fok vagy centiméter elmozdulás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann