Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
A demux elvileg már megoldott
a DGAVCindex nevűvel.
A videoredo nem ette meg a file okat.
nem tetszett neki sem a kép sem a hang.
A cél az lenne, hogy találni egy pl a powerdirectorhoz hasonló progit amivel a reklámok is megoldhatok, mármint a kiszedésük, persze ujrakodolás nélkül.Hogy mikkel probálkoztam ?
Amit a google kiadot és érelmes dolgot lehetett leszedni, mindennel.
A legtöbb progi azonban csak az mpeg2 est támogatja.
De soknak gyült meg a baja a hanggal is, tv2, rtl klub. (HE-AAC)Az Avidemux gui keyframe errorra száll el, mondván, hogy helyezzem odébb a markert, na most akárhova teszem ugyanez.
A Javas progit még nem próbáltam, lévén nincs java a gépen.
Próbáltam még a powerdirectort is ami meg is eszi, jó is lenne, ha nem akarná ujraszámolni az egészet.
Pedig csak a reklámnok kivágása, és utána pl mkv ba rakása a kész cuccnak a feladat.
Ehhez má hadd ne kelljen ujraszámolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest