Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
simongab
üzenetére
Na ismét otthon

1. Megnéztem a gépem processzorterheltségét m1HD csatin.
Nincs 10% sem, pedig a proci egy sima bakancsos Athlon X2 5400+ (2x2.8 Ghz)!
Vidkarim: integrált ATI HD3200, úgyhogy ez sem lehet probléma (780G chipset)!2. Visszahozattam a kölcsönadott szobantennát - egy erősitős Hama (olyan hálóparabolás vagy mi
). Manual scan - siker! Jön az adás, DVBViewerrel tökéletes, DVBDream nem kezeli az SD-s csatikat (RTL, TV2), úgy tűnik kodek gond, az audio lehet a ludas (AAC).3. TSReadert leszedtem, a Lite verziót, de semmit sem enged csinálni, kérnék egy kis segitséget evvel kapcsolatban! Milyen módon kell úgy beállitani hogy folyamatosan figyelje a jelerősséget, amig én az antennát állitgatom? Lite verzió szinte semmit sem enged

4. Utolsó kérdésem: a beállitások tweakelhetők a csatiknál? Olyanokra gondoltam mint Moduláció, symbol rate, FEC, Polarizáció stb... Van olyan hogy "optimális" beállitás, vagy minden jó automatán?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann