- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
simongab #3617 üzenetére
Na ismét otthon
1. Megnéztem a gépem processzorterheltségét m1HD csatin.
Nincs 10% sem, pedig a proci egy sima bakancsos Athlon X2 5400+ (2x2.8 Ghz)!
Vidkarim: integrált ATI HD3200, úgyhogy ez sem lehet probléma (780G chipset)!2. Visszahozattam a kölcsönadott szobantennát - egy erősitős Hama (olyan hálóparabolás vagy mi
). Manual scan - siker! Jön az adás, DVBViewerrel tökéletes, DVBDream nem kezeli az SD-s csatikat (RTL, TV2), úgy tűnik kodek gond, az audio lehet a ludas (AAC).
3. TSReadert leszedtem, a Lite verziót, de semmit sem enged csinálni, kérnék egy kis segitséget evvel kapcsolatban! Milyen módon kell úgy beállitani hogy folyamatosan figyelje a jelerősséget, amig én az antennát állitgatom? Lite verzió szinte semmit sem enged
4. Utolsó kérdésem: a beállitások tweakelhetők a csatiknál? Olyanokra gondoltam mint Moduláció, symbol rate, FEC, Polarizáció stb... Van olyan hogy "optimális" beállitás, vagy minden jó automatán?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest