Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #2099 üzenetére
Szerintem valami encoder hiba lehet, mert az M1 jól jön.
Az M2 meg blokkosodik / homályosodik az egész kép és időnként 5-6 vízszintes csíkra is szétesik (ezek főleg jelenetváltásnál vannak).
És DXVA alatt látványosabban előjön, mint a CPU decodolás esetén.Ha az adó, vagy a vevő oldalon lenne gond, akkor az M1-nek is rossznak kellene lennie.
nrc: 1-2 napja van ilyen hiba nálam is, előtte jó volt.
-
nrc
tag
válasz
zhagyma #2099 üzenetére
"Ez azért elgondolkodtató a hiba okát tekintve."
Hát bizony egy elég érdekes hibajelenségről van szó.
Ugyanis nálam az a helyzet, hogy a 746Mhz-es frekvencián az m2 időnként blokkosodik, az m1 pedig jó.
A 802Mhz-en lévő Duna HD képe a legrosszabb most, szinte folyamatosan blokkzajos miközben az ugyanitt fogható Autonomia csatorna képével nincs gond.
Tehát ugyanazon a mux-on lévő adók közül az egyiknek jó a képe, a másik pedig hibás.
Ráadásul ezelőtt nem tapasztaltam ilyet. Talán a Dunán HD-ban sugárzott "Eszter Hagyatéka" c. film alatt láttam először ilyen jellegű problémákat, de ott csak néhány alkalommal jött elő hiba az egész film alatt. Most pedig rövid időközönként újra és újra szétesik a kép.
Mások is hasonlókra panaszkodnak. Box-al, TV-vel, PC tunerrel is. Közölük sokaknak eddig nem volt ilyen problémája, mint ahogy nekem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest