Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma
üzenetére
Szerintem valami encoder hiba lehet, mert az M1 jól jön.
Az M2 meg blokkosodik / homályosodik az egész kép és időnként 5-6 vízszintes csíkra is szétesik (ezek főleg jelenetváltásnál vannak).
És DXVA alatt látványosabban előjön, mint a CPU decodolás esetén.Ha az adó, vagy a vevő oldalon lenne gond, akkor az M1-nek is rossznak kellene lennie.
nrc: 1-2 napja van ilyen hiba nálam is, előtte jó volt.
-
nrc
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
"Ez azért elgondolkodtató a hiba okát tekintve."
Hát bizony egy elég érdekes hibajelenségről van szó.
Ugyanis nálam az a helyzet, hogy a 746Mhz-es frekvencián az m2 időnként blokkosodik, az m1 pedig jó.
A 802Mhz-en lévő Duna HD képe a legrosszabb most, szinte folyamatosan blokkzajos miközben az ugyanitt fogható Autonomia csatorna képével nincs gond.
Tehát ugyanazon a mux-on lévő adók közül az egyiknek jó a képe, a másik pedig hibás.

Ráadásul ezelőtt nem tapasztaltam ilyet. Talán a Dunán HD-ban sugárzott "Eszter Hagyatéka" c. film alatt láttam először ilyen jellegű problémákat, de ott csak néhány alkalommal jött elő hiba az egész film alatt. Most pedig rövid időközönként újra és újra szétesik a kép.

Mások is hasonlókra panaszkodnak. Box-al, TV-vel, PC tunerrel is. Közölük sokaknak eddig nem volt ilyen problémája, mint ahogy nekem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi