Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
válasz
Diák66
üzenetére
Munkahelyemen lecserélték a régi analóg kamerákat ip kamerákra. A kamerák a ház hálózatán vannak. Rádugtak a hálózatra valami eszközt, ami veszi a kamera képeket, és uhf jellé alakítja.
Van a házban kb 60 tv, és coax hálózat.
Szerintem gyenge az átalakító, mert mindenhol késik a kép 2 másodpercet, rossz minőségű, szaggat,
olyan mint ha 2 fps lenne.
Ezért gondoltam, hogy nem uhf-re kéne alakítani, hanem dvb-re. Azt felküldeni a jelenlegi coax rendszerre, a tv-k meg mindenhol tudnak dvb-c.
Csak kéne a kamerákat csatornánként látni. -
válasz
Diák66
üzenetére
a hdmi lépés teljesen felesleges, vannak ip streamből dolgozó modulátorok is. ráadásul a kamerából már eleve egy transport stream jön ki, teljesen felesleges dekódolni majd újrakódolni.
a kérdés inkább az, hogy miért kell dvb-re felkavarni, ha már van hálózaton továbbítható stream.
de ha ez kell, én biztosan ezzel foglalkozó céghez fordulnék, mert én ugyan ügyesen guglizok, de azok az emberek valószínűleg láttak már ilyet közelebbről is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 16IRX9-Type 83DG
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0 Perces! WD Black SN850X 4TB SSD! 7300/6600MB /S
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann