- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
válasz
Diák66 #19850 üzenetére
Munkahelyemen lecserélték a régi analóg kamerákat ip kamerákra. A kamerák a ház hálózatán vannak. Rádugtak a hálózatra valami eszközt, ami veszi a kamera képeket, és uhf jellé alakítja.
Van a házban kb 60 tv, és coax hálózat.
Szerintem gyenge az átalakító, mert mindenhol késik a kép 2 másodpercet, rossz minőségű, szaggat,
olyan mint ha 2 fps lenne.
Ezért gondoltam, hogy nem uhf-re kéne alakítani, hanem dvb-re. Azt felküldeni a jelenlegi coax rendszerre, a tv-k meg mindenhol tudnak dvb-c.
Csak kéne a kamerákat csatornánként látni. -
válasz
Diák66 #19850 üzenetére
a hdmi lépés teljesen felesleges, vannak ip streamből dolgozó modulátorok is. ráadásul a kamerából már eleve egy transport stream jön ki, teljesen felesleges dekódolni majd újrakódolni.
a kérdés inkább az, hogy miért kell dvb-re felkavarni, ha már van hálózaton továbbítható stream.
de ha ez kell, én biztosan ezzel foglalkozó céghez fordulnék, mert én ugyan ügyesen guglizok, de azok az emberek valószínűleg láttak már ilyet közelebbről is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- YouTube
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest