- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga01 #19715 üzenetére
Hú de izgalmas az írásbeli kommunikáció akkor, amikor nem lehet hallani a hangsúlyokat. Úgyhogy akkor nekiállok "magyarázkodni".
A Ci/Ci+ modul teljesen más történet.
Tudom, megértettem. Amire válaszoltam, azt a sima smartkártyáról írtad.
Errre írtam ezt: Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne.
Az azért szó utal arra, hogy úgy gondoltam, ettől függetlenül azért remélem a CI+ modulos kombó megy egy olyan eszközben, aminek még a dobozán is (meg a használatijában is) ott figyel a CI+ logó. Következésképp nem baj, ha sima smartkártyával nem megy. Különben biztos voltam benne, hogy nem megy, csak kíváncsi voltam a box reakciójára.
A sima CI+kártya minden CI-s boxban megy, mivel a CI modul nincs boxhoz/tvhez kötve
De ugyanez igaz a CI+ +kártyákra is. Azok sincsenek boxokhoz vagy tévékhez kötve. Különben szegény UPC/"bocs fiúk" előfizetők anyáznának egy sort, ha elmennének egy hétre mittomén rokonokhoz és a rokon CI+-os TV-jében is akarnák használni. Szóval a CI+ modulnak ilyen szempontból rugalmasabbnak kéne lennie. Megint más kérdés, hogy a szolgáltató mit össze szórakozik azzal is, hogy ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, mert szerintük jó vicc, ha havonta mondjuk csak párszor használod (de mondjuk csomagban olcsóbb volt nettel és telefonnal) és mikor használnád állandóan telefonálgatnod kell az ügyfélszolgálatra. Hát bocs fiúk ez nem pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest