- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Toninho13 #18489 üzenetére
Nekem az XMLTV benne van a konténerben. Hogy ez gyárilag(tvheadend) van benne, vagy a készítők (linuxserver) tették bele, azt nem tudom. (bár most ezt kézzel frissíteni kellett, mivel a gyári régi és hibás). Ezt a verziót én el tudom indítani a tvheadend-ben belülről, sőt a csatorna lista elkészítése után bentről tudom időzíteni (cron) is.
Az XMLTV gyárilag (tv_grab_huro) a port.hu-ról szedi az igét. A webgrab++ tud részletesebb leírásokat (máshonnan) is, de a tv-s felhozatalnak ez is bőven jó.
Nekem is ez a verziós Tvheadend van, OTA viszont totál ki van kapcsolva, régebben volt, hogy meggajdúlt tőle a tuner és volt hogy hibás (vagy román) volt a UPC-nek hála.
Ez talán segíthet a scripteden:iconv -f iso-8859-1 -t utf8 /home/hts/xmltvguide.xml > /home/hts/xmltvguide.tmp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest