Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
A megoldás az amire micro is utalt és ati2 le is írta itt az elöző hozzászólásában.
Még esetleg annyit tennék hozzá, hogy mikor elmész abba a könyvtárba ahová DvbViewer programot telepítetted, akkor
- ha fut a program mindenképpen lépj ki belőle, majd
- először a filters alkönyvtárban lévő Unregister_DVBSource.exe-t
- majd az ugyanitt található Register_DVBSource.exe-t indítsd el.Erre az állítgatásra már sajnos nem emlékeztem, ezért nem írtam bele a DvbViewer beüzemeléséről írt hozzászólásomba..
Főleg azért volt könnyű elfeledkeznem róla, mert több alternatív tuner programot is kipróbáltam egymás után és az nem is maradt meg bennem, hogy pont ennél kellett ezt a kis játékot eljátszani még, hogy menjen a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - OFF topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest