- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
envagyok #17514 üzenetére
Nem lehet megoldani tvheadend-del. Tvheadend csak a már demodulált stream-et tudja fogadni. Az SDR (Software Defined Radio) lényege pedig, hogy a demodulálás is szoftveres.
DAB+-hoz linux-ra leginkább az SDR-J működik [link] már PI2-vel is. Az FM rádióhoz, egyebekhez van ezen kívül több más SDR program is linuxra: [link], ezek közül a gqrx talán a legegyszerűbb.
Viszont természetesen a DVB-T (MindigTV) rádióadókat lehet fogni tvheadenddel. -
azbest
félisten
válasz
envagyok #17514 üzenetére
Nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy jól sejtem: azt hiszem dab és fm vételt a tuner debug módjában, rtl-sdr-rel szoktak inkább használni. Lehet, hogy win alatt is debug módra váltja a tunert az ottani megoldás.
Tvheadendben szerintem dvb eszközöket lehet kezelni, szóval a mindigtv-n rajta lévő rádiókat kezeli, de a dab és analóg megoldásokat nem.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valahogy hozzáadható egy másik eszközzel streamelt adás.
dab-ról találtam tvheadend feature request ticketet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest