Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Nem lehet megoldani tvheadend-del. Tvheadend csak a már demodulált stream-et tudja fogadni. Az SDR (Software Defined Radio) lényege pedig, hogy a demodulálás is szoftveres.
DAB+-hoz linux-ra leginkább az SDR-J működik [link] már PI2-vel is. Az FM rádióhoz, egyebekhez van ezen kívül több más SDR program is linuxra: [link], ezek közül a gqrx talán a legegyszerűbb.
Viszont természetesen a DVB-T (MindigTV) rádióadókat lehet fogni tvheadenddel. -
azbest
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy jól sejtem: azt hiszem dab és fm vételt a tuner debug módjában, rtl-sdr-rel szoktak inkább használni. Lehet, hogy win alatt is debug módra váltja a tunert az ottani megoldás.
Tvheadendben szerintem dvb eszközöket lehet kezelni, szóval a mindigtv-n rajta lévő rádiókat kezeli, de a dab és analóg megoldásokat nem.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valahogy hozzáadható egy másik eszközzel streamelt adás.
dab-ról találtam tvheadend feature request ticketet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann