Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz zolee145 #17110 üzenetére

a prémium csomag kódolatlan

Mármint a prémium csomag kódolt, de nem tudom, mi van ott a prémium csomagban, HD lehet azon kívül is.

Vannak egyébként eszközök, USB kártyafogadó, vagy PC-tuner kártyafogadós kivitelben. Ha a kódolt műsor érdekel, akkor ilyen irányban lehetne gondolkodni, de nem tudom, melyik lenne jó neked.

Mivel ezt írtad:

Van egy LG tv, benne egy kártyahely. Bele megy a kártya, meg a kábel, és nézhető a tv, minden csatorna, HD adások is.

Tehát a TV-ben is használható a kártya (nem csak a szolgáltató saját boxával).

• azbest

félisten

válasz zolee145 #17110 üzenetére

"miért nincs valami olyan dekódoló eszköz"

mert a szolgáltatók nem akarják. Pécés ci+ nemigen lesz, mert akkor a szolgáltató nem tudná korlátozni azt, hogy az előfizető mire használja fel a hd adást (pl rögzítés). Nem technikai akadálya van.

hdmi capture kapcsán talán előnézeti képként lehetne használni, de rögzíteni nem [link]
    Mondjuk amibe kerül, annyiért 20 colos fullhd ips kijelzőt is kapni (a hangot máshogy kell megoldani)

(#17112) Kernel
    ahogy ránéztem a pr telekom oldalra, a hd is külön kiegészítő prémium csomagként érhető el, nincs benne a normál prémium nevű csomagban ami kódolatlan. (a sok prémiummal csak összezavarják az embert)

a kártyafogadó itt ci+ modul fogadását jelenti szerintem. Az meg szolgáltatós modul. Ci+ modul fogadó meg nincs pécére tudtommal (leginkább jogi okból). Sima szoftveres olvasóban párosítás miatt nem valószínű, hogy megy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés