- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
zolee145 #17110 üzenetére
a prémium csomag kódolatlan
Mármint a prémium csomag kódolt, de nem tudom, mi van ott a prémium csomagban, HD lehet azon kívül is.
Vannak egyébként eszközök, USB kártyafogadó, vagy PC-tuner kártyafogadós kivitelben. Ha a kódolt műsor érdekel, akkor ilyen irányban lehetne gondolkodni, de nem tudom, melyik lenne jó neked.
Mivel ezt írtad:
Van egy LG tv, benne egy kártyahely. Bele megy a kártya, meg a kábel, és nézhető a tv, minden csatorna, HD adások is.
Tehát a TV-ben is használható a kártya (nem csak a szolgáltató saját boxával).
-
azbest
félisten
válasz
zolee145 #17110 üzenetére
"miért nincs valami olyan dekódoló eszköz"
mert a szolgáltatók nem akarják. Pécés ci+ nemigen lesz, mert akkor a szolgáltató nem tudná korlátozni azt, hogy az előfizető mire használja fel a hd adást (pl rögzítés). Nem technikai akadálya van.
hdmi capture kapcsán talán előnézeti képként lehetne használni, de rögzíteni nem [link]
Mondjuk amibe kerül, annyiért 20 colos fullhd ips kijelzőt is kapni (a hangot máshogy kell megoldani)(#17112) Kernel
ahogy ránéztem a pr telekom oldalra, a hd is külön kiegészítő prémium csomagként érhető el, nincs benne a normál prémium nevű csomagban ami kódolatlan. (a sok prémiummal csak összezavarják az embert)a kártyafogadó itt ci+ modul fogadását jelenti szerintem. Az meg szolgáltatós modul. Ci+ modul fogadó meg nincs pécére tudtommal (leginkább jogi okból). Sima szoftveres olvasóban párosítás miatt nem valószínű, hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest