Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz vati #16735 üzenetére

Ha szeretnéd, biztosan eladják neked ezer dollárért is ;]
    Az analóghoz képest a digitális adásnál sokkal egyszerűbb a helyzet. A tunernek csak annyi a feladata, hogy a modulált jelből visszanyerje a digitális adatcsomagokat és átadja a gépnek. A hd adás sem különbözik az sd-től ilyen szempontból.

A tbs-nél úgy hírlik, hogy panasz esetén napokon belül képesek javított drivert is kiadni. Szóval jónak tűnik a support. Az is távolkeleti alapú cég, csak jobban figyel a nemzetközi jelenlétre.

A kábeles adás vétele pedig eléggé réteg igény, mert a többség a szolgáltatói boxokat használja. Sok társaságnál nem is lehet mást használni.

Jut eszembe, múltkor linkelte valaki az openelec támogatott tunerek listáját, ez elég jó kiindulópont és friss: [link]

(#16734) wwenigma
    jó ha fél órát szántam a kipróbálásra win alatt. Nekem akkor más programból használva sikerült fagyasztani is a gépet. A kábeles részét pedig nem is látta smartdvb és vlc. Ha jól vettem ki, akkor a saját programjával lehet, hogy a kábelt is kezeli, de nálam nem úgy tűnt. Szóval necces, de nem foglalkoztam vele sokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés